Informizely customer feedback surveys

Forkortelser til navne på konti

0
I andre bogføringsprogrammer har jeg oplevet at man har mulighed for at døbe sin konto med et "kaldenavn", så hvis man f.eks i kontonummer-feltet skriver "momsdk" så får man ikke en liste over samtlige konti med ordet moms i overskriften, men f.eks. kun konto 6901.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Jeg kan godt se idéen i dit forslag, jeg tænker dog det er at introducere et ekstra "lag". Jeg kender i al fald mange som i stedet træner sig op i at kunne selve kontonummeret udenad i stedet for, da man så slet ikke skal ud i den her "søgning". Vi introducerede det vi kalder "inline-search", altså at du kan søge i feltet i forbindelse med vores opdatering af layoutet, og det gør allerede allerede feltet ret komplekst i sin funktionalitet. Det vil derfor være svært at lægge denne yderligere funktionalitet ned i feltet, uden at det kommer til at skabe problemer for det, det kan i forvejen.

 

Derfor vil jeg tillade mig at sætte forslaget til "implementeres-ikke", men vil selvfølgelig holde øje med om, der evt. skulle komme mange andre, der ønsker det samme.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)