forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bankoplysninger på leverandør

0
Hej e-conomic,

Blot et ønske/forslag. Ved oprettelse af leverandør kan der på nuværende tidspunkt kun vælges indbetalingskort, IBAN eller bankoverførsel.

Vil det være muligt at sætte op så man kan oprette lokale betalinger i Norge og Sverige? Det vil være en stor hjælp i betalingsflow.

Bh. Kristian
spurgt 9 Mar, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af krelle84 (120 points)

1 Svar

Hej Kristian

 

Mange tak for dette forslag smiley

 

Det kan jeg godt forstå kunne være relevant, hvis I har de betalinger. De funktioner er bare kædet op til vores bank eksport, så de funktioner er dem vores fil kan håndtere at give videre til banken. Det har vi desværre ikke til norske eller svenske banker, der er det nødt til at være med IBAN og SWIFT. Derfor har vi ikke mulighed for at rode med de betalingstyper, som ikke kan bruges direkte i bankmodulet.

 

Vil du stadig gerne kunne se, om det er norske eller svenske banker, er du nødt til at skrive det sammen med kontonummeret eller hvis du bruger bank eksporten kan det ikke være der, men hvis ikke kan der vælges ingen i typen og så kan der skrives i det felt under både bank og oplysningerne. Det er desværre den eneste mulighed for at få det med eller i et andet felt som attention eller andet, for der kan desværre ikke laves dem som betalingstyper, når de ikke kan føres sådan ud i bank eksporten.   

 

Endnu engang mange tak for dit engagement på vores forum, det er dejligt at have jeres inputs til hvordan programmet bruges smiley


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Maj, 2016 Forslag af Randi Birch Andersen (2,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”