Informizely customer feedback surveys

Advisering på e-mail når fakturering via EAN fejler med "Ikke modtaget"

+3
Hej e-conomic

Det ville være rart, hvis I lige vingede en e-mail advisering om, at fakturering via EAN fejler med "Ikke modtaget". Jeg ved godt, at I skriver at man skal tjekke i "Sendt", men helt ærligt... livet er for kort til at tjekke om systemer virker. Systemer bør oplyse mig, hvis noget gik galt.

Hver den 1. sender jeg mine faktura og antager, at e-conomic behandler dem og sender dem ud. Når det en sjælden gang ikke sker, så opdager jeg det først når jeg finder ud af, at min kunde ikke har betalt. Og ja - det er fordi jeg glemmer at tjekke "Sendt".

Det bør være lige til, at I back-end tjekker for status: "Ikke sendt", og hvis det opstår, så advisér på e-mail.

Med venlig hilsen

Henrik Nielsen
i Forslag » Andet af (650 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Henrik

Tusind tak for dit forslag og dit engagement i programmet smiley

 

Jeg synes helt sikkert dit forslag giver mening, og jeg vil næsten udvide det til at sige, at programmet generelt godt kunne være mere proaktiv omkring den information der ligger under "sendt" - både i forhold til e-mails og EAN. Det kunne som du foreslår være via mail eller evt., ved at gøre det langt mere synligt inde i programmet.

 

Jeg vil lade dit forslag gå videre til vores prioriteringsmøde, så vil du få svar tilbage, om det er noget vi vil gå videre med til udvikling efter det.

 

Endnu engang tak for forslaget.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)

Hej Henrik :)

Det er efterhånden noget tid siden du skrev dette indlæg, men jeg føler stadig vi skylder dig et svar.

Hele ideen omkring, at blive adviseret omkring emails, som ikke er modtaget giver rigtig god mening. Det er sådan, at vi har hele tankegangen omkring et notifikationssystem på vores roadmap næste år, og jeg derfor vil gemme ideen indtil der. Jeg vil sætte dit forslag som implementeres, men du skal vide, at det ikke helt er tilfældet. Grunden til jeg sætter status til det er, at det lægger lidt ude i fremtiden, men vi gemmer ideen og tager den som sagt op igen til næste år, hvor det passer bedre i vores roadmap.

 

Mange tak for dit forslag. Du er altid velkommen til komme med flere spørgsmål og forslag.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.0k points)