Rabat på varebestillinger

0
Kære E-conomic

Vi er for nyligt begyndt at anvende varebestilling via e-conomic. Det fungere godt og letter vores arbejdsgang. Vi savner dog bare rigtig meget at kunne sætte rabat på varebestillingerne. I designet kan man vælge feltet rabat til, men det virker ikke ved varebestillinger. For os er det en vigtig funktion da vi bestiller vare udfra en listepris med en forhandlet rabat som kan variere fra ordre til ordre.

Vi håber meget i vil implementere denne funktion.

Med venlig hilsen Laila
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Laila
Mange tak for dit forslag her på vores forum :)

Jeg er rigtig glad for, at i ved anvendelse af varebestilling har kunne lette jeres arbejdsgang. Jeg kan rigtig godt forstå, at det i jeres situation ville lette endnu mere hvis i kunne taste denne rabat ind som på modtagelse og vare leverandørfaktura.  

Jeg er dog ikke sikker på hvor stort behovet er for denne mulighed for den mængde af kunder der anvender lagermodulet. Jeg vil dog tage dit forslag med til overvejelse fordi hvis det er let at tilføje vil jeg synes det kunne give rigtig god mening. Men dette betyder ikke, at jeg kan garantere, at det bliver lavet men jeg vil tage dit forslag med.

 

Endnu engang mange tak for dit forslag her på forummet. Du må have en rigtig dejlig dag :)

Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)

Hej Laila smiley
Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde og derfor kommer der en opdatering. 

Det er ikke blevet prioriteret, at vi skal arbejde videre med en implementering af dit forslag. Selvom jeg i den grad kan forstå det for jer vil være rigtig anvendeligt - så er det ikke en funktion vi oplever en stor efterspørgelse på.

Hvordan kan i så bruge bestillinger? - Om i kan bruge det til bestillinger som i skal i overvejer.
I kan vælge blot, at lave bestillinger med liste priserne (uden rabat) også når i får fakturaen og skal bogføre vareleverandørfakturaen - så kan i skrive rabatten ind her.  

Den letteste måde, at rette disse linjer er ved, at trykke på blyanten på den øverste også herefter kan i trykke på "ctrl+pilned" så gemme i rettelsen og går videre til næste linje.
I kan også vælge, at skrive enhedspriser hvor rabatten er fratrukket i bestillingerne. Det vil selvfølgelig ikke give den helt korrekte visning som i søger men den rette pris.

Jeg ændrer derfor indlægget til "implementeres-ikke" - selvom vi ikke arbejder videre med dette forslag skal du stadig have en stor tak for, at du delte dit forslag her på vores forum. 

Rigtig god dag og glædelig jul smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)