Informizely customer feedback surveys

Mobil app med let tilgængelig salgs tal

0

Jeg er af den opfattelse efter at have ladet mine sælger benytte mobil app, at virksomhedens omsætning er som en åben bog, dette synes jeg det ret så uheldigt, at man som superbruger ikke kan regulere for.

Til gengæld vil det være genialt hvis udviklerne kunne lave, så hver sælger løbende kan følge med i sine egne salgstal.
 

mvh. Poul

i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Poul

 

Tak for dit indlæg og forslag her på forum smiley.

 

Jeg kan sagtens sætte mig ind i situationen hos jer, og at det ikke nødvendigvis giver super god mening, at de samlede salgstal og skyldige beløb er tilgængelige for alle.

 

Det skal dog ses i lyset af, at app'en er udviklet bredt til alle vores kunder, og at lave mange forskellige "funktionalitetsvalg" ville egentlig kræve, at vi udviklede en app til hvert behov. Det har vi ikke resurserne til. Derfor udvikler vi en app, som forsøger at hjælpe flest muligt, og som har den bredest mulige anvendelse uden at være "alt for simpel", til ham som gerne vil kunne se det hele, og uden at blive "alt for informativ" til dem der skal bruge den fx i forbindelse med sælgere.

 

Der findes dog andre systemer til sælgerstyring som også har egne apps, og som kan integreres med e-conomic. Det kunne være, at en sådan løsning i virkeligheden ville være det mest optimale for jer? Hvis du ønsker det, vil jeg gerne få en kollega med mere viden om udvalget og muligheder på det område til at ringe dig op, så I sammen kan komme tættere på, hvad den mest optimale løsning for jer ville være.

 

Jeg håber du har forståelse for afvisningen, om end jeg er sikker på, at det ikke var det du håbede på.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)