Informizely customer feedback surveys

Debitorsaldoliste

0
Til e-conomic

Jeg ville ønske, at når man udskriver debitorsaldolisten, at man kunne krydse af, at man kun ville ha' de debitorer ud, der var forfalden pr. en bestemt dato.

Som det er nu, så får man ALLE debitorer ud, og så er den opdelt med forfaldne, 1-15 dage osv., men hvis man vil rykke debitorerne, så behøver jeg jo ikke ha' dem ud, der ikke er forfalden.

Synes det er papirspild, at der kommer 10 sider ud og man har total kun har brug for de 2 af siderne - resten er bare til at smide væk.

Det er spild af papir og blæk og det koster penge + er spild af ressourcer.

Håber det er noget I kunne tage med i jeres overvejelser, næste gang I skal lave ændringer.

Kan I ha' en god dag :-)

Hilsen

Tina
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Tina

 

Tak for dit forslag og engagement her på forum smiley

 

Som jeg forstår det så ønsker du, at rapporten har et en mulighed der hedder "medtag kun forfaldne beløb pr. dato". Det er jo i princippet noget, der frembringer en helt anden rapport end den du har normalt i debitorsaldolisten, da det vil, som du også skriver - udelukke meget af det man normalt forbinder med en debitorsaldoliste.

 

Derfor ved jeg ikke helt om det vil kunne laves på en måde, som vil virke simpel og selvforklarende nok som en ekstra feature til debitorsaldolisten eller om det evt. ville skulle laves som en anden rapport. Jeg synes dog forslaget er rigtig fint og vil lade det gå videre til vores prioriteringsmøde.

 

Endelig kan du måske bruge den oversigt der er i rykkermodulet under "SALG". Den tager nemlig kun stilling til de fakturaer på kunderne som rent faktisk er forfaldne.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)

Hej Tina
Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde J

 

Vi kommer ikke til, at arbejde videre med en implementering af dit forslag. Selvom jeg er enig i, at hvis du printer listerne ud er det spild af papir så er det som min kollega Peter nævner ikke udelukkende de ”forfaldne” som en debitorsaldo skal vise.

Du kan dog via, at trække debitorsaldo listen (ikke ”vis specificeret”) trykke på ”vis i excel” -> hvis du så her markere rækken med overskrifter (række 6) ved, at trykke på nr. 6 i venstre side -> tryk på filtrer i højre hjørne -> så kan du nu filtrere alle kunder med ”0 beløb” i ”forfalden” fra også kun se listen af kunder der har forfalden beløb og meget de er på.
 

Derudover så kan du faktisk få den liste af de ”forfaldne kunder” som du ønsker ved, at gå via salg -> rykkere -> søg frem -> herfra får du listen af kunder samt hvilke beløb/ poster der er forfaldne og du kan sende en rykker 1 til.
Du kan herfra også bruge print ikonet i højre side. 

Vi vurderer derfor, at der er nogle gode muligheder for, at få den ønsket liste – det vil bare nødvendigvis ikke være igennem ”debitorsaldolisten.”


Selvom det ikke er et forslag vi vil arbejde videre med så håber jeg, at nogle af de overnævnte løsninger kan være brugbare for dig så du kan for det ønskede overblik.
Du skal stadig have en stor tak for, at du har taget dig tid til, at dele dit forslag her på vores forum.
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)