Informizely customer feedback surveys

Skifte mellem layout

0
Hej. Da vi startede med at bruge programmet her efter nytår, kunne vi skifte mellem to layouts på en ordre uden problemer også når vi havde sendt en ordrebekræftelse ude.

Nu Kan vi ikke det mere. Hvis vi skal skifte mellem to layouts efter ordrebekræftelsen er sendt til kunden, skal vi ophæve sendt status inden vi så skal skifte, for derefter at skulle sende den igen. For at vores kunde ikke skal få den igen, skal vi klikke registre som sendt.

Det er ikke umuligt at gøre, men det kræver utrolig mange klik, for at ændre et layout, hvilket tager længere tid og øger chancen for at man trykker på den forkerte knap, og kommer til at konverterer til faktura, hvilket bare gør situationen endnu værre.

Er det evt. noget der kan laves om på, så det var som før?
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej smiley

 

Tak for indlægget her på forum.

 

Som jeg forstår så handler det om, layout feltet bliver låst eller ikke er tilgængelig, når først ordren er sendt? Den logiske forklaring på, at det er sådan er at det er i "afsendelsesøjeblikket" at ordren bliver gemt ned til arkivet - og derfor bevarer den som udgangspunkt det udseende den er sendt med hernede. Det vil derfor kunne blive meget forvirrende og misvisende, hvis du kan finde den samme ordre med 2 forskellige layouts - henholdsvis 1 i igangværende og et andet nede i arkivet.

 

At det så tidligere skulle have været muligt, må jeg indrømme jeg ikke kan huske, men funktionaliteten er så i al fald fjernet med ovenstående begrundelse. Programmet vil gerne aktivt have du tager stilling til, at man går igang med at ændre noget, der allerede er gemt. Derfor de ekstra og i jeres tilfælde desværre irriterende klik.

 

Jeg håber det giver lidt baggrund, om end det nok ikke var det svar I ønskede.

 

Endnu engang tak for engagementet her på vores forum.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)