Informizely customer feedback surveys

Smidt af

0
Hej E-conomic

Vi har mange problemer med at vi ofte bliver smidt af systemet, mens vi er i gang med at lave en ordre eller et tilbud, dvs. at vi altså ikke bliver smidt af pga. inaktivitet.

Det er værst når vis skriver tilbud, hvor vi kan blive smidt af helt op til 7 gange på et tilbud med 20 tilbudslinjer, altså for næsten hver anden nye linje vi laver, fryser programmet og viser en hvis skærm, hvor vi så er nødt til at logge af og logge på igen. Det ville ikke være så slemt hvis det kun var nogle gange, men det er ofte og begynder at tage meget af den til vi bruger i systemet.
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej med jer

Først og fremmest vil jeg undskylde vi først vender tilbage på den her nu - det virker nemlig rigtig skidt og meget presserende for jer at få løst.

 

Det lyder meget mystisk det du beskriver og jeg kan ikke lige umiddelbart komme med et bud på, hvad det kan skyldes. Jeg kan kun sige, at det ikke er noget vi har oplevet som et generelt problem hos andre også. Det betyder "heldigvis", at der er en mulighed for at vi kan finde frem til, hvad det skyldes og få det løst for jer. Tit kan det have noget at gøre med, hvilken browser man benytter eller hvordan man bruger sine brugeradgange.

 

Jeg vil helt klart anbefale jer, at I tager fat i supporten på 88 20 48 40 mellem 9-14, så vi kan få det løst, hvis det stadig er noget i oplever.

 

Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (10.3k points)