Informizely customer feedback surveys

Login side mangles

0
hej.

Vi savner det skærmbillede som viser, om man er blevet hægtet af systemet grundet for lang tid uden aktivitet.

Har man en kunde i telefonen og er ved at taste nogle kundeoplysninger, får man pludselig besked om at man skal logge ind igen og så starte forfra med at spørge kunde om oplysninger, virker lidt dumt.

Endelig i 2015 blevet det ændret sådan, at Economic automatisk viste, at man ikke længere var online, uden først, at skulle klikke på en fane eller andet, det er så efter nogle måneder fjernet igen, hvilket er rigtig ærgerligt.

Ønsker os det tilbage igen.

Mvh. Tom Nygaard
i Forslag » Andet af (360 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Tom

 

Det kan jeg sagtens forstå du studser over, jeg skal faktisk indrømme, at jeg ikke er klar over om, der er en dybereliggende årsag til, at vi tog det af igen. Det vil jeg selvfølgelig undersøge og evt. vende tilbage med her.

Jeg synes dog funktionen giver mening og forbedrer oplevelsen og vil derfor sætte den til overvejelse indtil jeg evt. kan give dig et mere klart svar.

Tak for indlægget og engagementet her på forum smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)

Hej Tom.
Vi har nu haft dit forslag oppe og vende på vores interne prioriteringsmøde J

Vi kommer ikke til, at arbejde videre med en implementering af den tidligere visning når man var blevet hægtet af systemet.

Årsagen til, at funktionen i sin til blev fjernet var i forbindelse med vores store optimeringsarbejde med systemets hastighed – selvom jeg er enig med min kollega Peter, at funktionen selvfølgelig forbedre oplevelsen i det tilfælde hvor du er blevet hægtet af systemet så vil vi hellere beholde den forbedring af systemets hastighed.

I stedet for, at anvende serverkraft på, at tjekke om vores kunder stadig er aktive indtil, at sessionen udløber så bruges den serverkraft på hastigheden inde i systemet.


Det kunne være, at du så måske gerne vil undgå, at blive hægtet af systemet eller måske forlænge det mængde af ”tid” systemet holder logget ind så du på den måde undgå, at blive hægtet af – det er muligt men der kan være forskel på hvilken browser du bruger.

I Firefox kan du tilføje den udvidelse der hedder Session keeper og sætter denne udvidelse op til, at ”pinge” f.eks. e-conomic når du er lukket ind – det betyder, at udvidelse kalder systemet op og på den måde kan du sikre, at du ikke bliver hægtet af.

image

Hvis du anvender en anden browser må du meget gerne vende tilbage med hvilken – så vil jeg forsøge, at undersøge om der findes en lignende funktion til denne browser.


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej
Vi har 2 aftale nr på Economic og bruger derfor både Explore og Chrome.

Hej Tom
Tak for din tilbagemelding :) 

Jeg har fundet en løsning på google chrome - det hedder "staying alive" det er en udvidelse som er gratis. LINK: https://chrome.google.com/webstore/detail/staying-alive-for-google/lhobbakbeomfcgjallalccfhfcgleinm/related?hl=da 


Det den rent praktisk gør er, at du kan sætte det op til, at "pinge" altså at kalde siden op hvert kvarter f.eks. 

På den måde skulle du ikke opleve, at blive logget af - vær opmærksom på, at du så ikke vil blive logget af med mindre du gør det manuelt.
Du skal sætte den op til denne URL: https://secure.e-conomic.com/secure - som vist på billedet nedenunder.

 

Jeg har ikke fundet noget til Internet explorer - men i kunne overveje, at anvende Mozilla Firefox på den anden pc og bruge "session keeper" som beskrevet i mit tidligere svar.

Jeg håber, at det hjælper jer videre således i slipper for, at blive lukket af og forstyrret imens i har kunden i røret.
 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)