forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Manuel kundefaktura med "kun postering"

0
Det kunne være rigtig dejligt, hvis det kunne laves således, at når man bogfører en manuel kundefaktura i kassekladden, at man kan vælge at bogføre kundeindbetalingen samtidig, ligesom man kan med "kun postering" ved leverandørfakturaer. Funktionen burde vel være let at implementere, når den allerede findes med leverandørfakturaerne, tænker jeg :)

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

spurgt 26 Feb, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af SusanneK (15,800 points)
status opdateret 29 Mar, 2017 af rtl

2 Svar

Hej Susanne.

Mange tak for dit indlæg.

Det lyder som en rigtig god ide, det vil jeg gerne gå videre med. Hvis du laver en manuel kundefaktura med en betalingsbetingelse på kunden som er straks eller kontant, så kan jeg godt se det ville være smart at den laver indbetalingen med det samme. Vi har løbende møder omkring gode ideer der bør implementeres, og jeg vil gerne tage den med, og håbe på de vil implementere det.

Endnu engang tak for dit forslag, jeg opdaterer i indlægget når jeg ved mere.

Med venlig hilsen

Nina Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 27 Apr, 2016 Forslag af Nina Andersen (860 points)
Hej Susanne

 

Endnu engang tak for dit forslag.

 

Vi har siden dit indlæg her, haft vendt det i flere omgange med flere forskellige løsningsforslag, men må konkludere, at det ikke er blevet til et prioriteret udviklingsforslag.

Derved består funktionen, som den er i dag, ved at forfaldsdatoen bliver valgt ud fra betalingsbetingelsen på kunden og altså ikke ved et valg af betalingsbetingelse i konteringen.

 

Her vil jeg foreslå, at man i stedet benytter flowet gennem bankafstemningen og her igennem funktionen "autoforslag", til at bogføre indbetalingerne. Det giver selvfølgelig ikke den gevinst du efterspørger ved ikke at skulle tage fat på bogføringen af indbetalingen i det hele taget, men kan måske hjælpe på vej.

Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 29 Mar, 2017 Forslag af rtl (1,660 points)
overvejes× 100
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”