Anvendelse af e-conomic på Ipad air til udskrift af faktura i marken.

0
Er der nogen der har erfaring i at sætte e-conomic op til at fungere på en Ipad air, så der kan skrives faktura ud af vore folk i marken. De medbringer en HP Officejet 100 Mobile Printer.

Vi kan dog ikke få udskrifterne til at fungere - kan nogen hjælpe?

Karsten
i Spørgsmål » Andet af (150 points)
Du skriver, at I ikke kan få udskrifterne til at fungere - betyder det, at I ikke kan printe dem eller ser de forkerte ud?

Kan I printe andre ting uden problemer?
Vi kan printe men faktura fylder ikke hele A4 arket og har en skyggeramme omkring faktura.

1 Svar

Hej Karsten

 

Mange tak for dit indlæg angående dette smiley

 

Hvor er det dejligt at høre, du bruger e-conomic på din Ipad. Hvis du godt kan få den til at printe gennem Ipad’en, ser det ud til at selve forbindelsen mellem de to er klaret helt fint. Udfordringen må ligge i printeropsætningen, det er ikke lige noget jeg har hørt om før i e-conomic. I selve printerens opsætning kan der godt laves margin eller rammer, hvis det er det du oplever. Det er desværre ikke noget vi her hos e-conomic har erfaring med, da det er individuelt fra printer til printer. Der må du nok prøve at se, om du kan se det eller høre printersupporten. Jeg ligger også indlægget ud til vores udviklerpartnere for at se om der kommer nogle øvrige indput, hvis nogle af dem kender til det.

 

Håber printeropsætningen hjælper dig videre, så du kan find den rette opsætning eller en haj til det. Ellers må du endelig sige til, hvis der er noget andet vi kan hjælpe med.

 

Endnu en gang mange tak for at bringe dette på banen, så vi kan have det for øje smiley  


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (2.9k points)