Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




ideeer

+1
Hej Economic.

 

Jeg har to ideer til programmet. Det ville være ret fedt hvis der var en funktion hvor man kunne arkivere de tilbud man laver der ikke bliver aktuelle. Så de røg i en mappe for sig selv der hed arkiverede tilbud eller lign. Så ville det være mere overskueligt med de igangværende tilbud, og hvis en kund så vender tilbage efter et års tid eller lig, så har man ikke slettet det fra programmet, men vil altid kunne finde det under de arkiverede :)

 

Derudover så ville det være smart hvis i lavede en knap til de dødelige der kun bruger faktura og billagsfunktionerne. Så der når du starter programmet, at der er en mulighed for at vælge en basis funktion og en normal. Jeg kommer fra E-moms, som var meget simpelt, jeg har efterhånden fået styr på det meste i economic, men det ville være smart hvis der var en simpel udgave med adgang til, fakturering, kunder, tilbud og billag. Altså al det daglige som mindre virksomheder har brug for :)

 

Venlig hilsen Nicolas
i Forslag » Andet af (130 points)

1 Svar

Hej Nicolas

 

Mange tak for dit indlæg omkring dette smiley

 

Det er nogle rigtig gode ideer du har, jeg har fundet nogle tricks, som forhåbentligt kan hjælpe i forhold til det du spørger om:

 

Man kan godt få arkiveret sine tilbud, så de kan bruges på et senere tidspunkt, som du beskriver. Det gør man, når man er inde i tilbuddet, er der en knap der hedder send – når der trykkes på den, arkiveres tilbuddet. Så kan det findes under Salg > Arkiv > hvis der i typen vælges: Tilbud – så kan du se alle de tilbud der er. Hvis kunden skulle komme efterfølgende og ville gøre brug af tilbuddet, kan du ude i højre side, trykke på knappen kopier også kan du vælge om den skal kopieres til tilbud/ordre eller faktura. Så på den måde kan du styre på dine tilbud om de skal kasseres, så gør du intet ellers trykker du blot på Send, de kan godt bare markeres som sendt, hvis du ikke vil sende det, men så er det altid gemt i Arkivet.

 

Kan godt forstå, det kan være rart, hvis det er så simpelt som muligt. I forhold til simplificering af funktionerne, kan man vælge at lave en ny bruger eller rette i sin egen, så der er adgang til mindre. Man laver en ny bruger eller retter i sin egen ved at gå ind i Det Orange Tandhjul > Alle Indstillinger > Abonnement > nederst på siden er der brugere og her kan du lave en Ny bruger eller rette i din egen ved at tage blyanten ud for dig. Her inde i fanen Adgang kan der fjernes hele faner eller i ikonet ’Basic-faneblad’  ud fra brugeren kan der også fjernes underfunktioner, som ikke bruges. Du skal bare være opmærksom, hvis du er Superbrugeren, så skal Indstillingerne bare ikke fjernes, for det er vigtigt du kan rette det igen ellers kan der testes og altid gives adgang til funktioner igen samme sted, hvis det blev for meget. På den måde kan du få det lige som du vil.

 

Ellers bør du også på din forside ’Hjem’ have direkte adgang til at kunne lave faktura eller bilag, så de skulle være okay lige til på den måde ellers må der selv designes, som du ønsker det.

 

Jeg håber det hjælper din arbejdsgang at få dem, ellers må du endelig sige til, hvis jeg skal uddybe yderligere smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)