Sletning af budget tal

+2

Jeg har lavet nogle rettelser til vores budget 2016 i Excel og indlæst det i e-conomic.

Nu finder jeg så ud af at tallene ikke bliver overskrevet men lagt til, det virke på mig som helt hul i hovedet.

Hvem sidder og vedligeholder et budget i Excel ved at noterer rettelser og ikke de faktiske tal.

Kan i ikke lave en funktion så man kan slette alle budget tal for et år.

spurgt 19 Feb, 2016 i Forslag » e-conomic generelt af JonasWindekilde (590 points)

1 Svar

Hej Jonas

 

Mange tak for dit indlæg angående dette smiley

 

Jeg kan godt følge, at der i nogle situationer laves de nye budgettal i Excel og det derfor ville give mening at have det anderledes. Som udgangspunkt bruges den import til starttal eller rettelser og derfor er den lavet til at korrigere i de eksisterende budgettal. Da vores nuværende bruger på det modul allerede bruger funktionen således, vil det ødelægge arbejdsgangen for alle dem der gør det sådan, hvis det ændres - derfor vil det desværre ikke prioriteres.

 

Hvis du en anden gang foretrækker det på den måde, kan de gamle budgettal godt føres ud først ved i Rapporter at tage dine budgettal ud i Excel og føre dem ind med minus foran. Så er du i nul og kan føre de nye ind. Hvis du stadig har Excel arket med de budgettal du gerne ville have, så vil jeg også foreslå det nu. Simpelthen få vist dine budgettal i Excel og føre dem ind i minus, så du er i nul og kan få de rette ind.

 

Håber det hjælper dig, så du ikke behøver at gennemgå dem alle for at få de rette tal ind nu. Ellers må du endelig sige til! Endnu engang mange tak for at gøre opmærksom på dette, så vi kan se, på om der kommer øget efterspørgsel efter det smiley    


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Mar, 2016 Forslag af Randi Birch Andersen (2,900 points)