Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning - "Overfør" knappen virker ikke

0
Har I andre også problemer med at når man vælger nogle poster i banksiden og så trykker overfør, så aktiveres billedet til overførsel ikke? Jeg kan kun få det til at virke ved sjældne lejligheder, og det fejler i både Chrome og IE. Man er godt nok ved at være noget handicappet al alle de fejl der efterhånden er i dette besynderlige program.
i Forslag » Andet af (1.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Mogens

Mange tak for din oplæg her på forummet :)

Jeg vil godt til, at starte med undskylde for, at der er gået så lang tid før du har fået et svar her på forummet.

 

Det er rigtigt, at vi havde problemer med ”overfør” knappen i bankafstemning tilbage i februar.
Men denne fejl skulle gerne være løst så du ikke sidder med det problem i dag. Jeg håber, at du vil give mig en tilbagemelding på om det også er det du oplever.

Hvis der forsat er et problem med ”overfør” knappen må du meget gerne kontakte os på en af de andre mere direkte kanaler (mail, chat og telefon) så vi kan få løst problemet.

Jeg sætter opslaget som "gennemført" da jeg formoder fejlen er rettet men hvis jeg tager fejl så kigger vi nærmere på det.

Hvis du oplever andre fejl i systemer håber jeg selvfølgelig, at du tager kontakt til os enten her på forummet eller på de andre support kanaler.

 

Endnu engang vil jeg gerne undskylde for den lange svar tid men stadig takke dig for dit bidrag her på forummet

Du må have en rigtig skøn dag :)

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)