Lager sync E-conomic og Magento

0
Hej

Jeg står og har lidt problemer med lagerstyringen i magento. Den er ikke helt pålidelige, og det giver mig en del problemer. Ligeledes er det også lidt (på godt jysk) trælst, at jeg manuelt skal ind i magento og rette lagertallene til hvergang jeg får vare på lager.

Derfor er jeg ved at få en pris fra en udvikler som skal lave et modul der kan synkronisere lagerantal og lagerstatus mellem e-conomic og magento. Han er ved at få kigget på e-conomics API før han kan give mig en pris. I mellemtiden vil jeg dog lige starte med at spørge her.

1. Findes der allerede et modul der kan dette som jeg bare har overset?

2. Er der andre derude som kunne bruge dette (så kan jeres funktionsønsker lige så godt komme med ind i billedet med det samme)

3. Og slutteligt, vil jeg høre E-conomic om det er muligt at min udvikler kan få forlænget hans demo så den vare mere end 2 uger. Han mener ikke at 2 uger er nok, da han også har andre opgaver ind i mellem som han skal tage sig af.
i Spørgsmål » Andet af (1.2k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej,

3) Yes. Han kan bare skrive til info@e-conomic.dk med demo aftale nummeret, og skrive hvor lang tid han skal teste, så skal vi nok give mulighed for dette.

Linker han evt. til dette indlæg, så er det kun en god ting   

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
opdateret af