Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Antal cifre efter et komma.

0
Vores selskab køber og sælger papir. Hele industriens standard er sat op efter kilopriser eller tons priser og det stiller til nogle udfordringer når mængder og priser skal passe sammen.

I kg: 3758 kilo a 0,655 EUR/kg. Bemærk: 3 ciffre efter kommaet i prisen

i Tons: 3,758 tons a 655 EUR/ton. Bemærk 3 ciffre efter kommaet i mængden.

Vi har benyttet os af en nødløsning de sidste 5 år og har opfundet en enhed pr. 100 kg for at få tingene til at fungere, men vores kunder er voldsomt irriteret over det, da det ikke er en industri standard.

Der må være andre der har problemer med det her. Kan det her problem virkelig ikke løses ?
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Kære Lasse :)

Tak for dit indlæg til e-conomic. Det er et rigtig godt forslag - især hvis .  


Vi har tidligere her på forum haft hele tre decimal udfordringen oppe og vi kan se, at der er et ønske omkring dette. Årsagen til, at det ikke vil blive implementeret er, at det kræve en fuldstændig omlægning af den opsætning vi har i forhold til decimaler.
Det er derfor ikke en lille ændring der vil skulle til og i forhold til anden vedligeholdelse til systemet sat op i mod den efterspørgsel der er efter, at e-conomic kan arbejde med 3 cifre, så er det ikke en ændring vi går ind og laver på nuværende tidspunkt.


Vi er opmærksomme på det herinde, som tidligere vil det desværre blive et nej for nu.
 

Du skal have mange tak for dit indlæg. :)


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)