forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Obligatoriske felter i kassekladde

0
Jeg bogfører rigtig mange leverandørfakturaer via kassekladden. Jeg kunne godt tænke mig at f.eks. feltet "fakturanr"  kunne gøres obligatorisk. Således at hvis man "glemmer" at taste fakturanr. kommer der et pop-up vindue med "indtast fakturanr." på samme måde som når man indtaster et fakturanr. som tidligere har været anvendt på leverandøren. Måske kunne det gøres via "Rediger feltrækkefølge", hvor man som bruger kunne markere felter som obligatoriske.

vh/Bodil
spurgt 5 Feb, 2016 i Forslag » Andet af Bodil (620 points)
opdateret 11 Feb, 2016 af huusmann

1 Svar

Kære Bodil :)

Tak for dig forslag til e-conomic.

Det er et rigtig godt forslag. Vi har prøvet at gøre e-conomic så fleksibelt som muligt, så det er derfor det er få felter, der er obligatoriske.  

Det ville være en virkelig god idé, hvis man kunne gøre det bruger specifikt eller kassekladde specifikt i forhold til jeres arbejdsgang.

Jeg vil dog meddele dig, at forslaget ikke bliver implementeret, da jeg ikke ved hvor mange af vores kunder, der ville have glæde af dette i forhold til de ressourcer vi skal bruge på det.

Endnu engang tak for forslaget. :)

Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Feb, 2016 Forslag af huusmann (1,440 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”