Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Obligatoriske felter i kassekladde

0
Jeg bogfører rigtig mange leverandørfakturaer via kassekladden. Jeg kunne godt tænke mig at f.eks. feltet "fakturanr"  kunne gøres obligatorisk. Således at hvis man "glemmer" at taste fakturanr. kommer der et pop-up vindue med "indtast fakturanr." på samme måde som når man indtaster et fakturanr. som tidligere har været anvendt på leverandøren. Måske kunne det gøres via "Rediger feltrækkefølge", hvor man som bruger kunne markere felter som obligatoriske.

vh/Bodil
i Forslag » Andet af (620 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Kære Bodil :)

Tak for dig forslag til e-conomic.

Det er et rigtig godt forslag. Vi har prøvet at gøre e-conomic så fleksibelt som muligt, så det er derfor det er få felter, der er obligatoriske.  

Det ville være en virkelig god idé, hvis man kunne gøre det bruger specifikt eller kassekladde specifikt i forhold til jeres arbejdsgang.

Jeg vil dog meddele dig, at forslaget ikke bliver implementeret, da jeg ikke ved hvor mange af vores kunder, der ville have glæde af dette i forhold til de ressourcer vi skal bruge på det.

Endnu engang tak for forslaget. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)