Div. fejl og forslag

0
Ofte, når man redigerer en postering i kassekladden, markeres teksten i det felt man tab'er hen til ikke.
Det betyder, at vil man rette datoen er man enten nødt til at markere med musen og så slette/overskrive, eller trykke delete en masse gange.
Ctrl + a virker heller ikke.

Kunne være fedt hvis man kunne vælge kun at bogføre afstemte bilag i en kladde, så man på den måde kan få et nemt overblik over hvad man roder med og få de færdigbehandlede posteringer ud af vagten.

Mulighed for at flytte en postering fra en kassekladde til en anden, i stedet for man skal starte helt forfra, hvis den f.eks. er havnet forkert - eller man som i vores tilfælde, har en kladde til posteringer der mangler bilag, ting revisoren skal kontrollere osv.

Det vil være enormt rart, hvis man fra Bankafstemning kan redigere en postering, f.eks. hvis der er en dum difference, debit/kredit-fejl, forkert modkonto eller lignende.
Lige nu har jeg to browsere åbne; en med afstemning og en med kassekladde. Det er uhandy.

Vil være rart hvis oversigten over posteringer når man redigerer en postering (dvs. liste til venstre i "rediger postering"), har samme sortering som den kassekladde posteringen tilhører.
Hvis jeg f.eks. sorterer kassekladden på dato, for derefter at redigere en postering, er listen i venstre side (som jeg antager er en slags "hurtig genvej" til andre posteringer) altid sorteret efter bilag.

Hvis jeg redigerer en postering i en kassekladde, uploader et bilag til denne postering og derefter klikker på en anden postering jeg vil redigere, bliver bilaget vist for den postering jeg netop har valgt, såfremt posteringen ikke i forvejen havde et bilag. Dog bliver bilaget ikke gemt sammen med posteringen, hvis jeg klikker gem.

Det sker jævnligt, at bilag sendt ind pr. mail forsvinder et sted i jeres system.

...så har I lidt at se på...

 

Go' dag ;-)
i Forslag » Andet af (160 points)

2 Svar

Kære Nitikka :)

Tak for dine forslag/indlægget til e-conomic. TAB markere feltet og så må man bruge piltasten/delte/musen. Sådan har e-conomic altid fungeret. Sådan fungere andre systemer, jeg bruger også. Er du da vant til, at bruge et system der gør det på en anden måde?

I forhold til genvejstaster, så har vi ikke en genvej i kassekladden, der hedder CTRL+A. Hvad skulle genvejen kunne? Kan det være du mener CTR+ALT+A? Den har vi nemlig i superkladden.

 

Det er et godt forslag du kommer med i forhold til kun at bogføre afstemte bilag. Men det er faktisk sådan, at man nede i bankafstemningen kan se et flueben ud fra de bilag der er bogført, så du kan følge med på den måde. I kassekladden kan man kun bogføre pr. dag/dato.

 

Der er faktisk et nyt tiltag på vej, så man kan få bankafstemningen i en pop-up, så den må løse din problemstilling. Jeg ved den er lige om hjørnet. ;-) Man kan man ikke rette i posteringer direkte i bankafstemningen i det der er på vej, for hvis man kunne det, så ved jeg heller ikke om man ville kunne kalde det for en afstemning.

 

I forhold til oversigten ude til venstre i ny postering, så kan du faktisk klikke på dette ikon inden i ”Ny postering”:

Her kan du så ”Sortere efter hovedlisten”, som er samme sortering, som kassekladden. Giver det mening?

 

I forhold til bilaget dukker op igen, når du går ind for at redigere, er det så samme bilagsnummer du bruger og er der balance på forrige bilag? Bare lige så jeg er helt med.

 

Jeg er ked af, at du jævnligt oplever, at dit program ikke hiver dine indscannede bilag ind. Er det fra samme leverandør de kommer fra? Det kan nogle gange være den måde bilaget er lavet nemlig.

 

Jeg ser frem til din tilbagemelding, så vi kan komme til bunds i de ting, jeg ikke har besvaret endnu.
 

Endnu engang tak for indlægget. :)


Med venlig hilsen

Catrine Huusmann

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.4k points)
Hejsa,

Ja, TAB markerer feltet - og også indholdet af det pågældende felt.
Når indholdet er markeret, f.eks. en dato, kan den let overskrives ved at man blot taster den nye dato, uden først aktivt at slette indholdet.
Men lige pludselig, mens man bruger systemet, hopper TAB godt nok til næste felt - men markeringen af det eksisterende indhold holder op.
Det er virkelig træls.

Ctrl + A er en generel genvej i Windows til at markere alt - f.eks. i Word, i et tekstfelt på en website og alle mulige andre steder.
F.eks. i dette tekstfelt jeg skriver i lige nu kan jeg trykke ctrl + a og al min tekst bliver markeret.
Det virker heller ikke i kassekladden.

Ideen med kun at bogføre afstemte bilag er netop for at bevare overskueligheden.
Lige nu bruger jeg netop afstemningen til at holde styr på hvad jeg mangler - men det er træls at pendle mellem bankafstemningen og en kassekladde med pt. 484 posteringer, hvor jeg så alligevel skal i gang med den store skovl for at finde posteringen.

Det vil være helt fint at kunne rette posteringer i bankafstemningen.
Det skal selvfølgelig kun være posteringerne til venstre og ikke bankudtoget til højre, ellers giver det ingen mening.
Det er egentlig bare at lave et link til "ret postering".

Mht. bilagsnumre, så nej.
Hvis jeg, fra Internet Explorer eller Edge laver en ny postering, uploader bilag og afslutter med "Gem og ny", så vil bilaget også optræde på det næste bilag, men dog ej blive gemt.
Det er forvirrende.

Mht. indsendte bilag, så er det helt tilfældigt hvad der når frem.
Om ikke andet kan de altid gensendes, men det er træls.

Hej Netikka :)
Jeg har prøvet, at sætte mig ind i de forespørgsler du har og prøvet at teste nogle af dem. ctrl+a funktionen virker for mig både i den alm kassekladde og i superkladden og det har jeg testet i både Internet Explorer og i Google Chrome så når jeg står i et felt og teksten ikke er markeret kan det lade sig gøre med hvis jeg trykker "ctrl+a" så hvis du kan prøve at tjekke det igen og vil fortælle mig om hvilken browser du bruger når du gør det. 

I forhold til bankafstemningen så vil det ihvertfald være lettere for dig, at arbejde med det i et pop op vindue som du kan få bankafstemning vist i hvis du trykker på ikonet jeg har vist nedenunder


<!--[endif]-->

Så vil du hurtigere kunne skifte imellem bankafstemningen og din kassekladde ved blot af have en pop-up som en anden fane. Jeg kan godt se ideen i at du kunne rette posteringen over i bankafstemningen men der skal også være forskel på bankafstemningen eller om der arbejdes i kassekladden og derfor er jeg ikke sikker på det er en løsning vi vil gå videre med som det ser ud nu.

Det du oplever med de indscannede bilag i kassekladden kan jeg heller ikke genskabe som det ser ud. systemet tager ikke bilaget med over når jeg gør det. Hvis du har mulighed for, at optage lidt video omkring det og sende det til info@e-conomic.dk  ATT Andreas Polk - Forumindlæg 18205  så vil jeg tage et kig på hvad der sker.

Alternativt skal jeg eller en kollega ringe dig op en idag og kigge på tingene sammen med dig så vi kan samle informationerne om alle de gode oplysninger du giver til os. Hvis du ønsker dette kan du blot skrive dit telefon nummer med på mailen ovenfor.

Du må have en god dag :)


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)