Kontantrabat?

+1
Vi har mange levarandører, der giver kontantrabat ved betaling inden fx 8 dage. Er vant til at dette kan sættes op og medtages automatisk i mit gamle system (C5 2012) og SAVNER det i E-CONOMIC!

Det er enormt besværligt at bogføre bilag med kontantrabat og sikre at rabatten også bliver trukket ved tidlig betaling! Er det noget der er råd for?
i Forslag » Andet af (130 points)
opdateret af
Jeg savner også denne funktion som altid har været i det gamle C5. Blev faktisk også utrolig skuffet over den åbenlyse mangel da jeg stødte i det problem efter skiftet fra C5. Det må I se at få løst!

2 Svar

Hej Skibshandlen

Mange tak for dit gode forslag her på vores forum.smiley
Det er helt korrekt, at der i e-conomic ikke er en direkte mulighed for, at oprette en betalingsbetingelse hvor der er inkluderet kontaktrabat og hvor du kan indsætte en eventuel procentsats.

Løsningsforslaget til dette vil være, at du opretter en vare der hedder rabat og påføre rabatten som en varelinje direkte på fakturaen når du opretter denne. Jeg har fundet denne super gode artikel hvor du kan se, hvordan du påføre rabat direkte på fakturaen.

Jeg kan godt forstå, at dette vil gøre din arbejdsproces nemmere, på nuværende tidspunkt foretager vi desværre ikke nogen ændringer der laves i e-conomic i forhold til muligheden for kontakt rabat.
Her går vi også ind og kigger på de efterspørgslen efter dette sat op i mod den andre indlæg vi modtager og den generelle vedligeholdelse i systemet og da det ikke høres jævnligt og der findes et løsningsforslag om end det ikke er helt det svar du havde håbet på, så vil dette ikke blive implementeret.

Kan vi på et senere tidspunkt se, at efterspørgslen stiger, så går vi ind og genovervejer det.
Du skal i hvert fald have mange tak for dit forslag.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Tak for svar, men det drejer sig om leverandørfakturaer og ikke om fast rabat! Rabatten kan trækkes ved betaling inden for et afgrænset tidsrum og ellers bortfalder den! Nu er posteringerne meget besværligere end før; selv det gamle "Navigator" havde den funktion med for 20 år siden!
Jeg håber I vil genoverveje det! Det burde ikke være så svært at implementere under betalingsbetingelser, og jeg er sikker på at andre af jeres 100.000 kunder også vil have glæde af denne funktion!


Mvh. Tine
Hej Tine

Mange tak for din kommentar på dette, det er super at du skriver det til mig.
Vi lader selvfølgelig indlægget ligge så vi kan se om der kommer flere henvendelser på det.

God dag :)
Hej savner i den grad også den mulighed.

Jeg er udbytter altid kontantrabatter hos mine leverandører, og jeg er faktisk konsekvent nødt til at bogføre leverandørfakturaer med beløbet inkl rabat, da economic ikke har denne mulighed.

Det ville være super fedt hvis i kunne få implementeret denne mulighed.

Det er mere reglen end undtagelsen at der gives disse rabatter i byggebranchen.
Forslag af (350 points)