Ekspotering af betalinger

0
Er der mulighed for at når man eksportere en række betalinger og ligger dem i en kladde at de så får samme bilags nr. - Det tager simpelhen så lang tid at ligge bilag på hver enkelt postering

Lidt på samme måde som når man indlæser FI indbetalinger
spurgt 3 Feb, 2016 i Forslag » Import og eksport af data af Rikke Bornhøft (140 points)
gen-kategoriseret 3 Feb, 2016 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Rikke

Mange tak for dit indlæg her på forumsmiley
Jeg kan godt forstå, at det tager lang tid, når du arbejder med indscanning og benytter eksport af betalinger samtidigt med og så efterfølgende skal tilknytte det indscannede bilag.

I e-conomic er det tiltænkt at de indgår i den nummerrækkefølge der er opsat i kassekladden, her skal vi også gå ind og kigge på de kunder der ønsker at gå de skal have deres egen nummerserie og vil det så gå ind og ødelægge andres arbejdsproces, at der skal tages stilling til dette og hvis der nu sker fejl i forbindelse med overførslen skulle fluebenet og skal det efterfølgende ind og tilrettes.

Derfor i forhold til de mulige fejl der kan forekomme og hvor meget efterspørgsel der er efter netop dette, så er det ikke en rettelse vi vil gå ind og implementere for nærværende og om det sker i fremtiden kan jeg desværre heller ikke love noget omkring, derfor angiver jeg dette til implementeres ikke, selvom det er et godt forslag.

Håber at du har fået en forklaring på dette om end det ikke var det du havde håbet på.

Du skal have mange tak for dit forslag og du er altid velkommen til, at skrive herinde en anden gangsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 3 Feb, 2016 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)