Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




tekst i posteringer /indbetalinger

0
Hej e-c

Jeg er ny bruger og meget tilfreds med jeres program. Arbejder til daglig med kommunalt IT-system så dette er kun en fritidsinteresse, /weekendarrangement, men lige så vigtigt at man har gode redskaber og tak for jeres system. Nemt, hurtigt, og dejlig mange "film" når man nu sidder om aftenen og er i tvivl.

Vel - I jeres vejledninger på Youtube foreslår i altid i teksten at der skal stå indbetaling - eller ihverfald en meget intetsigende tekst. Hvis jeg sidder som kontrollant og laver en udskrift over posteringer og der nedover siden står samme tekst, er opgaven noget hård / håbløst. Jeg videregiver ALTID til nye brugere i økonomisystemer hvor vigtigt det er at skrive en tekst der er informativ - Og har ved uanmeldt kontrol været meget glad for den ekstra tekst - Det tager måske lidt mere tid - men det sparer vildt meget når man skal søge på en konto og de ikke alle sammen bare hedder indbetaling....

Måske har jeg bare misforstået - da jeg ikke kender alle jeres rapporter endnu, men...
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Pernille

Tusinde tak for dit indlæg her på forummet.

Først og fremmest velkommen til e-conomic familien og hvor er jeg bare glad for, at du er tilfreds med programmet og, at du anvender vores hjælpevideoer.

 

Jeg kan rigtig godt følge din tanke i forhold til, at skrive en mere beskrivende og informativ tekst til bogføringen kan være tidssparende senere hen. Det er dog helt op til den enkelte og kan selvfølgelig være forskelligt hvilken tekst der giver mening.

Vores videoer er lavet til, at forstå e-conomic’s funktionalitet og ikke en bogføringsguide.

Jeg vil dog tage din tanke med mig og drøfte det med vores video hold om vi skal gøre det mere tydeligt i vores guides fremover. Jeg sætter derfor dette indlæg som ”implementeres ikke”

Men tusinde tak for din vidensdeling

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)