Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Projektstyring Auto Pilot og E-conomic

0
Overveje at bruge projektstyring Auto Pilot som siges at kunne samarbejde med E-conomic omkring økonomi-fakturering.

Er der nogle som har erfaring omkring dette og kan e-conomic håndtere dette samarbejde - såfremt det er der.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej

Mange tak for dit spørgsmål her på vores forumsmiley
Umiddelbart skulle det ikke været noget problem, at integrere med Auto Pilot hvis de har lavet en integration til os.
Vi har et åbent API, om er det der skal bruges til at de to systemer snakker sammen, så hvis du tager kontakt til dem for at høre om de kan, så skulle der ikke være noget problem.

Hvis de ikke gør, så har vi andre systemer der kan snakke sammen med os og som har projektstyring, du kan i denne artikel se hvilke vi arbejder sammen med og herunder kan f.eks. anbefales Ordrestyring eller Intempus.

Jeg håber at du finder det helt rigtige system og har du spørgsmål til e-conomic er du altid velkommen  til at skrive her eller fange os på supporten.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)