forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Nyt cvr nummer

0
Hejsa

 

Når man får nyt cvr nummer, kan man så bare ændre det i det eksisterende regnskab, eller skal man oprette en ny e-conomic aftale til det nye cvr nummer?
spurgt 29 Jan, 2016 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Christina Hansen (230 points)
status opdateret 3 Feb, 2016 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Christina

Mange tak for dit spørgsmål her på vores forumsmiley
I e-conomic har du mulighed for, at gøre begge dele - du kan sagtens gå op i det orange tandhjul-->alle indstillinger, ude til venstre trykker du på virksomhed og herunder stamoplysninger. Ude på siden kan du her trykke på den lille blyant til venstre for CVR. nr. og i den pop op der fremkommer gå ind og ændre CVR. nr.

Hvis du har fået nyt CVR. nr. pga. af ændring af virksomhedsform, er du f.eks. gået fra en enkeltmandsvirksomhed til et selskab, skal du evt. have fat i revisor eller bogholder i forhold til de andre ændringer der muligvis skal foretages i dit regnskabs såsom kontoplanen og tidligere regnskabstal.

Jeg håber at ovenstående besvarer dit spørgsmål og har du yderligere, så lad mig endelig høre fra dig, så vi får styr på detsmiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 3 Feb, 2016 Spørgsmål af Camilla Jesswein (29,860 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”