Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udfyld automatisk navn og aftalenummer når der trykkes på "Chat"

0

Når man fra e-conomic trykker på Chat knappen kommer følgende vindue op...

... og man bliver bedt om at indtaste navn og aftalenummer.

Kunne felterne ikke udfyldes automatisk, så man bare skulle trykke "Send" for at oprette forbindelse (eller ændre navnet, hvis det man er logget ind med er et "fælles-login"?

 

i Forslag » Andet af (550 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Morten,

Super forslag. Vi har også selv forslået det samme :=)

Desværre er der forskel på systemerne - og vores chat leveres af Netop. Og det er ikke lykkedes os at få det gjort - grundet noget teknisk. Vi kigger dog løbende på hvad vi kunne gøre. Der kunne også sagtens være noget med, at chatten kunne fortælle om hvilke tillægsmoduler eller andet aftalen havde. Alt dette er målet, vi skal lige over bumpene.

Så tusinde tak for forslaget. Vi arbejder på, at få det til at lade sig gøre, på den længere bane.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej Morten :)

Jeg kan se du ikke har fået på dette siden du skrev det sin tid. Vi har efterfølgende undersøgt disse muligheder og det er stadig ikke teknisk muligt at gøre i det setup vi har på nuværende tidspunkt. Det er dog noget vi klar over og forholdende på et tidspunkt ændrer sig, så er det med i overvejelserne. For nu vil jeg dog afvise din forespørgsel :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)