Informizely customer feedback surveys

ændring i en ordre

+1
Jeg sidder dagen lang og indtaster ordre og retter i dem. Det vil gøre min arbejdsdag meget nemmere hvis der ville være en smartere måde at ændre i antallet af varer. Fremfor nu hvor man skal:

1. ophæve sendt status

2. klikke på varelinjen

3. ændre i antallet af vare

4. trykke gem

5. ændre sendt status til registeret sendt
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Claudius

Tak for dit indlæg her på forum og det engagement det viser på vores programs vegne - det er dejligt!

Jeg kan sagtens forstå, at det I din situation er en lang proces, hvis det er noget du gør (som jeg læser det) ret ofte. Baggrunden for at funktionen på den måde er lidt "låst" og "omstændig" er, at det jo i princippet er noget programmet tænker du har sendt til kunden - og derfor helst skal blive stående ca. som det blev sendt - medmindre ordren skal gensendes med nye information. I tilfældet, hvor ordren den skal redigeres og sendes igen er det derfor med fuldt overlæg, at der måske er et klik eller 2 mere i det end der kunne have været.

På baggrund af ovenstående og, hvad der vil være til gavn for de fleste vil der umiddelbart ikke komme nogen ændringer i den her forbindelse. Derfor vil jeg sætte indlægget her til "implementeres-ikke", men vil selvfølgelig holde øje med om andre derude skulle lægge mærke til indlægget her og give en melding om, at det også er noget der "handicapper" dem i deres hverdag med programmet.

Jeg håber du har forståelse herfor og endnu engang tak for engagementet i produktet.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (10.3k points)
Hej

HubBroker kan hjælpe dig med automatisk import(integration) af ordre til e-conomic ifht særlige ændringsønsker f.eks. fra kolli til stk., GLN varenr. til eget varenr. mm.

//Jens Toke

kontakt@hubbroker.com
Spørgsmål af (340 points)

Hej Claudius

Jeg vil også lige give et lille tip med på vejen der kan hjælpe dig i denne arbejdsgang.
Der er nemlig mange klik og frem/tilbage til musen i dette flow.
Til gengæld kan du når du står i ordrebilledet redigere ordren ved at bruge genvejen "E" herefter kan du bruge QuickSearch funktionen der aktiveres med "." her skriver du så det første af sætning "Ophæv sendt status" og klikker Enter.

Derefter kan du navigere i ordrelinjer med piletasterne, klikke E for rediger, tabulere til antal og slutte med Enter. Så kan du igen aktivere QuickSearch med punktum og skrive "Send ordre" og slutte med Enter.

Det letter processen enormt i forhold til det hårde slid med musen.
Lad mig høre om det kan hjælpe dig.

Hvis du ønsker flere nyttige tips/tricks eller effektivisering/præsentation af arbejdsgange skal du være velkommen til at kontakte os og aftale nærmere, så bruger vi gerne en dag ude hos jer.


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

 

Økomatch - Økonomisk rådgivning & Regnskabsstyring


Kontakt:
Tlf. Holte - 4582 3990
Tlf. Aalborg - 8282 3990
Tlf. Direkte - 2391 5191
@: info@okomatch.dk
Spørgsmål af (380 points)