Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Layout

0
Jeg har i opdaget at man nu skal ændre sendt status i en ordre som er sendt, for at ændre layoutet.

Dvs. at nu skal man for fx at udskrive en følgeseddel, skal man

1. ophæve sendt status

2. ændre layout til følgeseddel

3 sende ordren igen til kunden, ved at register den som sendt

4. også kan man endelig udskrive sin følgeseddel

Fremfor at man før bare kunne ændre layoutet uden at ændre på sendt status. Dette gør en arbejdsdag mere besværlig, idet dette tager længere tid end før
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej med dig :)

 

Tak for dit indlæg til ordre og følgesedler.

 

Jeg kan godt se, at det er irriterende, at der er blevet lavet om på dette i forhold til jeres arbejdsgang. Jeg ved at, vi for nyligt har lavet en deployment, som har påvirket dette. Dog har jeg ikke svar på augmentationen bag. Derfor vil jeg undersøge dette med min teknik og vende tilbage til dig snarest og komme med en tilbagemelding.

 

Denne måde, at lave følgesedler på, er et cowboy trick i e-conomic, da man normalt skal bruge lagermodulet til at lave følgesedler. Men jeg undersøger hvorfor, teknikken har lavet om i det.

 

Endnu engang tak for dit indlæg. :) vi skrives.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)
Hej Claudiuas
Jeg er ved, at samle op på nogle af vores tidligere indlæg og faldt over dette hvor jeg kan se vi mangler, at følge op :)

 

Der er en særlig grund til, at det er nødvendigt, at ophæve "sendt status" - det er fordi funktionen "vis ordre" afspejler hvad du egentlig har sendt til kunden.
Jeg kan godt følge, at det gjort dette cowboytrick lidt mere omstændeligt men det er for, at sikre den viser det som der i systemet står som "sendt"

Det er ikke et område vi kommer til, at ændre og jeg sætter derfor indlægget som implementeres ikke.
Selvom det ikke er et vi arbejder videre med skal du have en stor tak for, at du tog dig tid til, at skrive dele dit indlæg her på vores forum.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)