Integration mellem PBS og E-conomic via FTP?

+1

Hej E-conomic :-)

 

PBS tilbyder mulighed for, at man via FTP kan foretage indtræk af de indkomne PBS-betalinger. Det beskriver de på denne side: http://www.nets.eu/dk-da/Service/datakommunikation/sftp-loesning/Pages/default.aspx

 

Det vil være noget lettere end at foretage en PBS fil-import, som vi p.t. må gøre.

 

Det vil være meget smart, hvis jeres løsning blot trak PBS-indbetalingerne direkte og automatisk ud via FTP hos Nets (PBS), så vi var fri for at skulle gøre det via deres voldsomt forældede system fil-eksport (https://ft.pbs.dk), som kræver meget tid og kræver at man holder tungen lige i munden.

 

Alternativt kan vi selv gøre det og så bogføre PBS-indbetalingerne ind via jeres API, men jeg tænker, at det må være en god løsning for alle jeres kunder, som bruger PBS, og som måske ikke har en programmør til at skabe en FTP og API-integration mellem jer og Nets (PBS).


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 19 Jan, 2016 i Forslag » Andet af Jens Kirk (7,980 points)
status opdateret 15 Feb, 2016 af Magnus H. Börgesen

1 Svar

Hej Jens,

Mange tak for dit indlæg.

Jeg ved du også har haft fat i os vedr. udbedringer til vores PBS modul via mail, og den vej igennem er der skabt en kontakt til Nets, hvor vi har en begyndende dialog.

For nuværende er der ikke planlagt at lave en integration via FTP, men hvad den begyndende dialog kan føre til, kan jeg ikke svare på. Jeg vil ikke udelukke noget, men pt. er der intet planlagt.

Vi må se hvad dialogen fører til, men det er ikke noget som vil se dagens lys i de kommende måneder.

Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Feb, 2016 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)
Hej Magnus

Så laver vi bare selv integrationen via deres FTP (og jeres API) til gavn for vores kunder :-) Men I har jo så mange kunder, så det ville da klart været til så mange menneskers fordel, at de også fik direkte hul igennem fra PBS og jer. Har I prøvet at logge ind på PBS oldnordiske webinterface? Hos os kalder vi det for "80'er systemet", fordi det ligner de systemer man havde dengang.

Der er så mange, som stopper lige der, fordi det er meget kompliceret og oldnordisk. Det kunne I forsimple og gøre det automatisk via en FTP integration - kombineret med en BankConnect integration, idet I via BankConnect integrationen kan se at der er kommet PBS penge ind på kontoen og via FTP'en kan slå op, hvad betalingen indeholder af PBS-trækninger og kan udligne alle PBS-fakturaerne i E-conomic.

Har I fået talt med PBS (Nets)? Fordi I siger et og de siger noget noget andet om hvad som kan lade sig gøre hos jer. F.eks. tror de, at man godt kan anvende girokort via dem, hvor I godt kan registrere indbetalingen, hvorimod I siger, at det ikke kan lade sig gøre. Kontaktpersonen hos PBS, som jeg har formidlet til jer, siger, at det godt kunne lade sig gøre. Og det kunne være så godt, hvis hun har ret, fordi så kan vi bruge E-conomic på en endnu bedre måde.
Hej Jens,

jeg tillader mig at lukke ned for dette emne i denne omgang, da dialogen ikke førte til noget i første omgang. Ikke sagt at idéen er dårlig - for det er den bestemt ikke, men det er ikke noget som vi har fokus på lige nu :-)
Det håber jeg du har forståelse for, og så ved jeg du er fyldt med mange gode forslag, hvor vi også kigger på nogle af de andre.
Endnu engang skal du have tak for dit store engegement i e-conomic og vores forum! :-)