Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Abonnement nummer.

0
Hej. Jeg kunne godt ønske mig at der var en kolonne i abonnement, hvor man får mulighed for at skrive abonnement nummer. Det er ikke muligt at søge i feltet "Ekstra tekst til..." hvorfor et felt med Abonnement nr. ville kunne indekseres. Jeg har for nogle af mine abonnementer op til 330 abonnementer, og det er efterhånden ganske svær at overskue disse, når man ikke kan søge abonnement nummeret.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej med dig :)

 
Tak for dit indlæg til abonnement modulet. Undskyld svartiden.
 

Alle abonnementer skulle gerne have et nummer, som der kan søges på. Jeg har prøvet at sende et billede med.

 
Lige for at forstå dig korrekt, er det så fordi I giver abonnementet speciale nummer, I gerne vil kunne søge på?

 
Endnu engang tak for dit indlæg. :) jeg ser frem til din tilbagemelding.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Catrine Huusmann</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (1.4k points)

Hej Obn

Jeg faldt lige over dette tidligere indlæg. Som jeg forstå dit ønske handler det lidt om, at du ønsker, at det var muligt, at søge på "abonnements nr"  i feltet i højre hjørne. Som vist nedenunder. 


Som jeg ser det skulle det hjælpe dig med din ovenstående udfordring - jeg ændrer det indlægget til, at være gennemført. 
Hvis jeg har misforstået det må du endelig vende tilbage med end uddybende kommentar smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas.
Du har lidt fat i det, og alligevel ikke helt. Jeg har knap 400 abonnenter i enkelte af mine abonnementer. Og langt de fleste abonnenter går igen i mindst to abonnementer.
Når jeg skal sammenligne abonnenter i de forskellige abonnementer, et der ret udfordrende at skulle hive det hel ud på regneark, og bearbejde data hver gang, for at få det sammenlignet. Og det samme gælder ved opsigelser af abonnementer, der har jeg kun abonnements nummeret at søge efter.... det er ret besværligt i dag.
Hej :)
Tusinde tak for din uddybende kommentar.

Jeg vil gerne sikre mig, at jeg forstår din problematik helt korrekt.
Er det selve udfordringen i, at finde frem til hvilke abonnementer en bestemt abonnent (kunde) er på?

Som jeg forstå dit nuværende workflow så går du ind på hvert abonnement og leder efter abonnenten - har jeg forstået det rigtigt?

Fordi så har jeg en løsning til dig som er nemmere - i det tilfælde, at du skal se bestemte kunders forskellige abonnementer så kan du gå via salg -> kunder -> søg kunden frem -> så kan du trykke på "abonnementer" ude på kunden og se de forskellige abonnementer på denne kunde.

Jeg ser frem til, at høre nærmere omkring situation og om overstående kunne hjælpe

Med venlig hilsen
Andreas Polk