forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Bruger det ikke mere pga fejlen

0
Nej, jeg har ikke brugt autosummeringen siden jeg fandt fejlen da det betyder vi fejl fakturere.

Jeg kan ikke huske hvem jeg snakkede i telefon med, men en af jeres teknikere gik jeg igennem slavisk med og han kunne godt se at den fejlede. Jeg fik fortalt at der ville gå op til 3 måneder før før fejlen blev fikset, så jeg lavede om i måden vi laver fakturaer på så vi ikke får fejl.
relateret til et svar til: Fejl i autosum ved time overførelse
spurgt 14 Jan, 2016 i Forslag » Teknik og drift af Koncept Tech (250 points)
status opdateret 3 Feb, 2016 af PeterLuthman

1 Svar

Hej

Tak for dit indlæg her på forum.

Det er først og fremmest ærgerligt, at vi har fået lukket noget ned som efter, hvad du skriver stadig er aktuelt. Det kunne virke som om det er endt lidt mellem 2 stole. Ud fra de informationer jeg kan finde frem til kan jeg simpelthen ikke lokalisere sagen til udvikling herinde - det betyder ikke, at den ikke er der, men blot, at det er svært for mig at sige, hvor i processen det er.

Jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig om I ville skrive en mail til info@e-conomic.dk med kontaktoplysninger så vi kan ringe til jer, og få talt os ordentlig frem til, hvor den ligger henne og hvad forventningen er herfra - fra begge sider. Jeg kan sætte en af de bedste folk på det allerede imorgen - når jeg har hørt tilbage fra jer.

Endnu engang tak for at I ikke blot lader den ligge, hvis problemet stadig er aktuelt - og jeg beklager at vi måske har talt forbi hinanden i nogen grad - indtil nu.

Ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 3 Feb, 2016 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”