Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Nogen planer for Google Apps integration?

0
Vi er nystartet firma, som kører alle vores systemer og processer i skyen. Vi har bygget det op omkring Google Apps og har tilføjet flere systemer fra Google Apps Marketplace (bl.a. smartsheet, expensify og mailchimp). Det giver mange fordele, bl.a. nem administration af brugere og rettigheder, deling af data og dokumenter på tværs af systemer, etc.

Vi er nu på jagt efter et godt regnskabssystem. e-conomic virker som et rigtigt godt bud, eneste problem er bare at der ikke er nogen integration med Google Apps. Vi vil i stedet skulle til at arbejde med APIs, hvilket vi gerne vil slippe for.

Er der nogen planer for en Google Apps integration indenfor den nærmeste fremtid?
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Thorsten,

Jeg har sendt dit spørgsmål videre til vores mand der har styr på eksisterende og kommende integrationsløsninger. Jeg vender lige tilbage til dig når der er svar fra ham.
Spørgsmål af (5.3k points)
Hej Thorsten

Vi har ikke aktuelt planer om at lave en knap - vis i Excel til Google Apps. Jeg har desværre heller ikke en smart genvej til at læse Excel-filerne i Google Apps.
Mit bedste bud er lige nu, at I anvender APIet - det kunne være de har noget i gemmerne, som er nyttigt i denne sammenhæng, kig her <a class="postlink" href="http://www.e-conomic.dk/apps">http://www.e-conomic.dk/apps</a> .

  Steffen Andersen Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Spørgsmål af (940 points)