Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Salgpris på Vareleverandør Faktura

0
Hej.

Var det ikke muligt ved oprettelse af Vareleverandør Faktura, at man kunne få vist nuværende salgspris på de varer man ligger på Lager. dette ville spare en del klik, da man pt er nød til at gå ind i varelager for at tjekke udsalgsprisen.?
i Forslag » Andet af (350 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej O.K. Service

 

Mange tak for indlægget smiley

 

I vores lagermodul har vi 2 sider. Køb og salg.

Ved en vareleverandørfaktura er vi på købs siden, og her kommer købsprisen / kostprisen frem.

Jeg vil gerne bede om lidt yderligere info på, hvorfor i gerne vil kende salgsprisen på jeres produkter, ved et indkøb? Det er ikke en tanke der umiddelbart giver mening for mig, og det har heller ikke været tanken da man har udviklet modulet, at man skal kunne dette. Kort og godt ser jeg ikke hvornår et sådan behov kan opstå, at kende salgsprisen på indkøbstidspunktet.

 

Forklar mig meget gerne hvorfor, så jeg kan blive endnu klogere på jer kunder, hvad i ønsker og hvorfor smiley

 

Jeg ser frem til at høre fra Jer.


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Hej Mogens

Grunden til at det kunne være godt at man kan se en Salgspris på Varen når denne bliver lagt en med en Leverandørfaktura er som jeg skrev i indlægget for at spare en del klik på at tjekke om denne er som den skal være, og at man ikke skal ind og tjekke dette hver gang.?
Forslag af (350 points)
Hej O.K. Service

Jeg er ked af der er gået så lang tid, før der er blevet svaret herinde. Det skal du have et undskyld for!

Jeg er stadig ikke sikker på jeg forstår hvad du bruger salgsprisen til, når du køber varer hjem.
Hvorfor er denne information vigtig for dig og hvad bruger du den til?

Jeg kan simpelthen ikke se hvorfor en salgspris for varen skal være relevant i indkøbsflowet - altså når du lægger din vare ind på hylden.
Lad mig endelig høre fra dig, så jeg kan få forståelse for din udfordring, eller kontakt endelig supporten for at få en gennemgang af vores lagerflows, som de er tiltænkt.