Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Visning af periodiseret faktura linjer

0
Hej

Det ville være rart hvis man kunne se hvilke ordre linjer der var periodiseret på en igangværende ordre/faktura.

Hilsen

Jonas
i Forslag » Salg af (700 points)
status opdateret af

4 Svar

Hej Jonas,

 

Mange tak for dit forslag.

Vi har hørt forslaget før, og efter en del gentagende henvendelser er det på tide vi diskuterer den internt igen.

Dit forslag vil derfor komme med på vores næste prioriteringsmøde, hvorefter jeg vil opdatere indlægget om vi vil lave forbedringer på det nævnte område.

 

Tak for dit input og fortsæt endelig med at gøre brug af vores forum smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)
Hej e-conomic

Nu er der gået et år og i overvejer stadig denne lille ændring?

Jeg har ert yderlig foreslag.

Det ville være rart hvis man kunne periodiserer flere linjer samtidig.
Jeg kan se at i har afvist et tidligere foreslag, med at det var for stor en indgriben i faktura flowet.

Men det burde ikke være den sværeste funktion at lave.

Når man laver en faktura kunne der i drop down (andre muligheder) kunne vælges periodiser valgte linjer, så kommer der et skærmbillede om som når man laver en  normal periodisering man vælger perioden og den bliver lagt på de valgte linjer.

Samtidig markeres de linjer med et lille P så man kan se at de er periodiseret.

Hilsen

Jonas

Hej Jonas
Tak for din kommentar smiley

Jeg vil gerne starte med, at undskylde der er gået et år siden du har fået en tilbagemelding. Det er noget vi tager til efterretning.

I forhold til dette forslag så er er ikke blevet arbejdet videre med det – det ligger i et område hvor det er mindre antal kunder der vil have gavn af det og der har derfor været andre tiltag som vi har vurderet ville skabe mere værdi.
For, at sikre mig, at vi ikke har tabt dette forslag i svinget så vil jeg lige have det med til endnu et prioriteringsmøde – det bliver en gang i Marts. Så vi kan vende det lidt nærmere.

Det vil både være det, at vise i linje oversigten hvilke linjer som er blevet periodiseret samt det du ønsker i forhold til, at kunne ”bulke periodiseringer på flere linjer af gangen” – jeg kan godt se ideen i det kunne være en mulighed, at gøre via andre muligheder – det er dog lidt krævende, at den så skal ind og rette samtlige linjer på engang.

Det betyder også, at det ikke er en ændring som ligger lige for men jeg i hvert fald gerne vil have vi får en ordentlig afklaring på det så du ved hvad du kan forvente. Jeg har som en ekstra sikkerhed skrevet det i min kalender, at jeg i slutningen af Marts måned skal give dig en tilbagemelding.

Jeg har lukket dit nye indlæg som en kopi af dette – og derfor i stedet holdt dialogen her.

Endnu engang tusinde tak for, at du lige gør os opmærksom på dette forslag igen.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Jonas
Vi har haft dit forslag oppe og vende på vores prioriteringsmøde :-)

Vi valgte, at kigge nærmere på muligheden for, at vise hvis en linje var opsat med periodisering - f.eks. ved, at vise periodiserings ikonet som i (regnskabsår -> perioder.)
Det ligger forsat lidt længere ude i fremtiden da vi har andre forslag liggende som er højere prioriteret men til, at starte med undersøger teknikken muligheden og hvor lang tid det evt. vil tage at lave.

I forhold til, at sætte periodisering på flere linje af gangen var vi ikke helt afvisende men det kigger vi ikke på i første omgang.
Der er nogle udfordringer i forhold til hvor knappen skulle være - hvis det var i "andre muligheder" - så vil det være utrolig let, at ved en fejl slette de valgte linjer eller, at slette hele fakturaen.

Når der sker mere og når vi kommer nærmere, at det en prioriteret opgave vil jeg opdaterer dette indlæg.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

Det var nogle svage argumenter i generelt har for at udskyde nogle forbedringer.

Hvis man vil slete linjer eller en faktura får man en advarsel, og hvis man så kommer til at slette sin faktura, er det fordi man er dum og ikke at systemet er bygget forkert op.

I kan bare skrive at i ikke gider lave funktionen.

Hilsen

Jonas
Hej Jonas
Jeg er ked af, at du har den oplevelse af at det var nogle svage argumenter.

Det er klart noget der vil kunne laves også så det ikke er nemt, at lave fejl.
Der ligger bare andre forslag som vi oplever skaber større værdi for større mængde kunder end, at kunne periodiserer flere linjer af gange på en gang.

Det var mit forsøg på, at give dig en forventningsafstemning istedet for bare, at sige det tager vi med videre.

Når vi taler periodisering rammer vi et mindre antal kunder og derfor er tidsudsigterne for nuværende ikke, at vi arbejder videre med begge ting.
 
Med venlig hilsen
Andreas
Hej Jonas :)

Jeg vil starte med at sige, at jeg er enig i at dette ville være en lækker funktion.
Når det er sagt, så er det i min verden en lille lækker funktion og som Andreas beskrev, vil den ramme en smal mængde af vores kunder.
Jeg har prøvet at bringe sagen op igen, men jeg må erkende, at dette ikke vil blive prioriteret og derfor føler jeg ikke, at det er retvisende, at dit forslag står som overvejes.
Sagen er lige nu accepteret, men ligger på en liste, hvor jeg ikke vil kunne dig et bud, hvornår det vil blive lavet, hvis det bliver lavet.

På den baggrund vil jeg rette status til implementeres ikke. Hvis der sker noget nyt i sagen skal jeg nok give lyd fra mig, men indtil da, er det ikke noget du skal forvente en løsning på.

Rigtig god dag :)
Hej Jesper

Tak for din opfølgning.

Desværre for vores firma bruger vi alle de funktioner som kun en lille mængde af jeres kunder bruger.
Det er i hvert fald de svar jeg har fået på mine foreslag :-(.

Vi er en virksomhed der kun handler b2b, med mange abonnementer og periodiseringer, og det er 2 områder som ikke er en prioritet for e-conomic.

Hilsen

Jonas
Hej Jonas :)

Sådan er det en gang i mellem og jeg indrømme, at vi ikke understøtter alle specifikke problemstillinger, så jeg forstår godt det kan være frustrerende.

Som jeg skrev, så er det accepteret at kigge på den del med periodiseringer, så det er noget vi på et tidspunkt har planer om at kigge på. Grunden til jeg ændrer statussen er, at vi har rigtig mange gode forslag fra jer brugere og vi er nødt til at vælge ud i dem.
Vi kan simpelthen ikke nå alle forslag, selvom vi rigtig gerne ville.
Vi går derfor ind og laver en vurdering af, hvilke forslag der vil gavne flest mulige kunder og vil forsøge at lave dem først.

Så det er helt sikkert ærgerligt for jeres firma, men jeg vil hellere være klar i udmeldingen omkring, hvad vi gør. Alternativet har førhen været, at indlæg har stået åbne i flere år uden jer brugere har fået svar.
Det føler jeg slet ikke er en ordentligt måde at håndtere henvendelser på og derfor vil jeg forsøge med en tilgang, hvor folk i højere grad for afklaring. Det kan af og til virke lidt hårdere, da jeg lukker indlæg, som giver rigtig god mening, men som jeg allerede nu kan sige, er langt ud i fremtiden.

Jeg håber du har forståelse for, hvordan vi vælger ud i forslag selvom det ikke vil falde ud til fordel.

Hilsen Jesper :)

Hej Jonas,

Det er nu muligt at se om en linje er periodiseret på fakturaen. Du kan se det i oversigten på selve fakturaen, hvor alle varelinjerne er.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)