Overfør periodisering når man vender en faktura

0
Hej

Det ville være rart hvis periodiseringerne fulgte med over på kreditnotaen/fakturaen når man kopier eller vender en eksisterende faktura.

Hvis man f.eks. vender en abonnements faktura på 12 måneder og man glemmer at få periodiseret, få man en stor udgift i den ene måned.

Hilsen

Jonas
spurgt 12 Jan, 2016 i Forslag » Andet af JonasWindekilde (590 points)
status opdateret 28 Jan, 2016 af Magnus H. Börgesen

2 Svar

Hej Jonas,

 

Mange tak for dit indlæg.

 

Det er noget som vi har hørt før, og tidligere har sagt ja til at det skal fikses.

Jeg har netop fået bekræftet i teknikken, at det stadig er planen at få kigget på det.

Hvornår kan jeg pt. ikke love noget om, men den er med i bunken og vil på et tidspunkt blive implementeret i programmet smiley

 


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Jan, 2016 Forslag af Magnus H. Börgesen (8,150 points)

Hej Jonas, 

Selvom dit indlæg er ved at være ret gammelt, så vil jeg alligevel give dig en opdatering på, hvad vi kommer til at gøre herinde fra.

Vi har i lang tid haft en meget lang liste af forslag, som er planlagt eller overvejes. Det vil jeg prøve at komme lidt væk, så listen bliver kortere, mere præcis og overskuelig. Tanken skulle meget gerne være, at det dem vi har planlagt eller overvejes rent faktisk bliver til noget inden for en overskuelig fremtid. 
I og med listen er meget lang, så skal de forslag, som ikke ikke ligger i toppen, skæres væk. Her ryger dit forslag desværre i puljen over dem, som vi for nu vil afvise. Jeg sætter derfor dit forslag til implementeres ikke for nu, men du er meget velkommen til at komme med andre bud, eller bakke op omkring du kan finde i overvejes, planlagt eller i gang, :) 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 6 Sep, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)