Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overfør periodisering når man vender en faktura

0
Hej

Det ville være rart hvis periodiseringerne fulgte med over på kreditnotaen/fakturaen når man kopier eller vender en eksisterende faktura.

Hvis man f.eks. vender en abonnements faktura på 12 måneder og man glemmer at få periodiseret, få man en stor udgift i den ene måned.

Hilsen

Jonas
i Forslag » Andet af (700 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Jonas,

 

Mange tak for dit indlæg.

 

Det er noget som vi har hørt før, og tidligere har sagt ja til at det skal fikses.

Jeg har netop fået bekræftet i teknikken, at det stadig er planen at få kigget på det.

Hvornår kan jeg pt. ikke love noget om, men den er med i bunken og vil på et tidspunkt blive implementeret i programmet smiley

 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)

Hej Jonas, 

Selvom dit indlæg er ved at være ret gammelt, så vil jeg alligevel give dig en opdatering på, hvad vi kommer til at gøre herinde fra.

Vi har i lang tid haft en meget lang liste af forslag, som er planlagt eller overvejes. Det vil jeg prøve at komme lidt væk, så listen bliver kortere, mere præcis og overskuelig. Tanken skulle meget gerne være, at det dem vi har planlagt eller overvejes rent faktisk bliver til noget inden for en overskuelig fremtid. 
I og med listen er meget lang, så skal de forslag, som ikke ikke ligger i toppen, skæres væk. Her ryger dit forslag desværre i puljen over dem, som vi for nu vil afvise. Jeg sætter derfor dit forslag til implementeres ikke for nu, men du er meget velkommen til at komme med andre bud, eller bakke op omkring du kan finde i overvejes, planlagt eller i gang, :) 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)