Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk tekst ved udligning af flere fakturaer

+2

Det er efterhånden længe siden, at e-conomic "tabte" funktionen med automatisk tekst ved udligning af flere fakturaer på en gang. Man kan selvfølgelig som bruger altid undre sig over, at en funktion, der:

 

  1. har været efterspurgt
  2. er implementeret og har fungeret upåklageligt

 

lige pludselig er væk igen uden forklaring. Herefter har man som bruger så en - synes jeg - helt naturlig forventning om, at når brugerne rapporterer, at funktionen er forsvundet/ikke virker, så skynder man sig at få den på plads igen.

 

Det er som sagt længe siden, at det gik galt, og jeg har også set op til flere brugere efterspørge denne funktion igen. Men der sker ikke rigtig noget. Jeg har et lille bogholderi og kan derfor "tillade" mig at leve med ting, som andre, der bogfører meget mere end mig, ikke kan. Men nu er selv jeg altså kommet dertil, hvor jeg synes, at der skal ske noget.

 

Jeg er selv udvikler og jeg kan ikke se, at det skulle være et uoverkommeligt problem at strikke den streng sammen, som er nødvendig for at få den rigtige tekst ind, men jeg hører naturligvis gerne om den tekniske udfordring, såfremt der er en.

i Forslag » Andet af (1.0k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej NetteStilling

Mange tak for dit indlæg.

Som udgangspunkt virker denne funktion stadigvæk.
Den eneste undtagelse værende tilfældet hvor man har valgt den aktuelle kunde inden man vælger de fakturaer der skal udlignes.

Kan du be- eller afkræfte dette, hvis du forsøger at udligne flere fakturaer samtidig inden du tilvælger kunden i en Kundeindbetaling?

Hvis du er enig i ovenstående, så er det rapporteret og vi har et hold udviklere der tager opgaven når den ligger øverst i bunken, af deres ventende opgaver.

Ser frem til at høre nærmere

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
1. Hvis jeg vælger kunden først, så jeg får filtreret listen over udestående fakturaer, virker den automatiske tekst ikke.

2. Hvis jeg går direkte til listen over udestående fakturaer uden at vælge en kunde først, kommer den automatiske tekst korrekt.

Det er lidt som at vælge mellem pest eller kolera. Hvis jeg vil have den automatiske tekst, skal jeg til gengæld have en liste over ALLE udestående fakturaer og "trawle" dem igennem. Hvis jeg vil have en filtreret liste, må jeg selv huske fakturanr. og sætte dem ind på teksten.

Og så tilbage til "tager opgaven, når den ligger øverst i bunken". Og ja, jeg er fuldt ud klar over, at man er nødt til at prioritere sine opgaver, men nogle opgaver ligger for længe i bunken og det var egentlig mit hovedbudskab i mit indlæg (altså udover at funktionen ikke fungerer som før - for den har jo virket - også når man har valgt kunden først).
Hej igen Nette

Tak for hurtig tilbagemelding.
Jeg er helt klar over at det naturligvis er denne problematik der vil opstå når man vælger imellem disse 2 arbejdsgange.

Der er én mellemvej du kan vælge - hvis du starter med at vælge kunden, sletter den automatiske tekst der indsættes ved kunde valg, vælger de aktuelle fakturaer og lader "Udlign valgte" lave den nye tekst.

Problemet ligger nemlig I at valget af fakturaerne ikke får lov at erstatte den tekst der bliver påført ved valg af kunde.

Det kan være en midlertidig mellemvej indtil løsningen igen fungerer hensigtsmæssigt.

Mvh. Lauris
Ahhh, så problemet består reelt i, at I udfylder tekst i feltet, når man vælger en kunde i stedet for at vente til man har valgt/tastet fakturanr.

Godt, jeg flytter tekstfeltet i kladden, så jeg har det stående mellem kunde og faktura; det gør det lettere at fjerne teksten, når der er behov.

Det er stadig en work-around og jeg ser frem til, at opgaven når toppen af bunken :-)
Jep - den automatiske tekst skulle jo også gerne virke uden fakturanummer. Så problemet ligger i at feltet ikke er dynamisk nok når der så vælges fakturanummer.

Men godt at høre - så er vi 2 der ser frem til den ;)

Mvh. Lauris

Hej NetteStilling,

Jeg kan nu meddele at vi har opdateret e-conomic endnu engang, og at det nu er blevet fixet og implementeret i systemet :-)

Igen mange tak for dit indlæg og indput! smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)