Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktura/ udsend ordrebekræftelse

0
Hej,

Jeg kunne godt tænke mig at jeg kunne udsende en ordrebekræftelse på en i forvejen oprettet faktura. Min webshop er hooked op med  E-conomic, og laver derfor automatisk en faktura i E- conomic. Har nogen kunder der skal forudbetale, før de får varen, og er ikke meget for at udfakturere en vare der ikke er sendt endnu !
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Onslow,

Tak for dit indlæg.

Typisk vil min anbefaling være, såfremt man har en webshop med noget integration frem og tilbage, netop at lade webshoppen styrer dette. Således den afgør, på baggrund af nogen valg i webshoppen, vælger om der skal laves en faktura eller en ordre - og hvordan det så skal styres.

Det vil være min anbefaling at gå den vej. Hvad tænker du om det?

For nærværende er flowet (Tilbud -->) Ordre --> Faktura, og vi har ingen planer om evt. at rykke rundt på mulighederne, ej heller at lave en "lav ordre og faktura" samtidig funktion.

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)