Fakturering af "Projekter"

0
Hej

Når jeg er i oversigten (igangværende projekter/underprojekter) over alle mine projekter og skal have dem faktureret er det ret besværligt at skulle gå til fakturering og derefter oprette faktura og vælge kunde.

Det vil være meget nemmere hvis der ud for mine projekter/underprojekter ganske enkelt kunne vælges "fakturer" og der derved bliver oprettet et fakturaforslag. Der er en valgmulighed "flere" og her kunne der være en mulighed "fakturer" eller der kunne være et separat ikon herfor.

Godt nytår!

Med venlig hilsen

Finn Boysen
i Forslag » Projektstyring af (200 points)

1 Svar

Hej Finn

Tak for dit indlæg her på forum.

Jeg synes det er en vældig fin pointe du bringer i spil - dog vil vi helst om selve faktureringen foregår samlet i en "fane", så man ikke kan komme til oprette en masse et sted og så ikke logisk kan finde det frem igen i forhold til det flow man er i. Derfor tror jeg nu alligevel jeg kan hjælpe dig lidt på vej. Du kan nemlig få en rigtig lækker oversigt, hvor du netop får det overblik over projekterne og kan trykke fakturer ude til højre.

Det ligger dog under salg. Du kan skal gå i "Salg" -> "Kunder" og her i kundekartoteket har du oppe over listen til højre for den blå "ny kunde" knap det der hedder "projektoversigt", som jeg tænker langt henad af vejen er det du efterspørger.

Jeg håber ovenstående hjælper dig videre, og på baggrund af den mulighed jeg har givet her vil jeg tillade mig at sætte forslaget til "implementeres-ikke", da vi har en tilsvarende funktion blot andetsteds.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hejsa
Jeg vil gerne støtte op omkring Finn Boysens forslag - det ville altså i min optik være meget logisk, at man fra projektoversigten havde mulighed for at springe direkte til fakturering via nøjagtig samme link, som du (Peter) foreslår.
Jeg forstår ikke argumentet med, at det ikke skulle være logisk, at finde ud af, hvor man er i et flow...
Forestil dig, at hver gang du skulle printe på din computer skulle gå ud i "Kontrolpanel - Enheder og printere" fordi, "du ikke skulle blive forvirret om du var i word eller excel"... "Vi printer kun et sted fra"... ;-)
Du skal idag kunne gøre alt fra flere steder... Kig på din telefon og se, hvor mange steder, du kan starte en sms eller tråd fra...

I har jo alle funktionerne - det er bare et spørgsmål om, at lave et ikon eller et link...

Og så lige det sidste argument... Hvis du vælger fanebladet "Projekter", "Øvrig opsætning", så kommer du frem til et punkt der hedder "Projektposteringer"... NØJAGTIG det samme som ligger under fanebladet "Rapporter", "Projekter"...
Så det er jo muligt, at få adgang til det samme fra forskellige faneblade...

Hilsen Jørgen