Import af Kunde data

+2

Jeg bliver ved med at blive overrasket af dette program desværre kun negativt

Når jeg exporterer mine kunde data, kommer alt fint med ud. Så kan jeg lave lidt søg og erstart eller kombinerer data med andre kilder og så er det jo smart at man kan importere sine data igen, og her vil jeg lige kopierer lidt tekst fra hjælpe teksterne 'I e-conomic kan du importere kunder og på den måde slippe for mange timers tastearbejde ved pc’en.'

men så stopper det sjove for nu er der kolonner man ikke kan importere, bla Konteringsnr!!

Jeg forstår det ikke. Hjælp!

 

i Spørgsmål » Andet af (220 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Johnny,

Mange tak for dit indlæg.

Det er korrekt at vi pt. ikke kan indlæse konteringsnummer ved en kundeimport. Den funktionalitet har aldrig været bygget på, da vurderingen har været at det er et minimum af vores kunder som har behov for denne funktion.

Tiden udvikler sig dog hele tiden, og nye behov opstår for flere og flere kunder. Derfor vil jeg også være åben for at vi lader dit indlæg stå åben et stykke tid, for at se hvor mange andre som ønsker samme funktionalitet, men pt. er vurderingen at vores ressourcer er bedre givet ud, ved at fokusere på andre ting, end at bygge den del af importen på.

Jeg håber du har forståelse for vores prioritering, men vi vil løbende genoverveje, såfremt vi kan se der er flere kunder som efterspørger denne funktionalitet i importen.

Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (8.2k points)