Informizely customer feedback surveys

Anbefaling af Budget123 E-conomic

0
Jeg har ganske enkelt givet op med budgetfunktionen i E-conomic... !

Den er helt umulig at bruge til andet end basis budgetfunktion, og rapportfunktion er så basal at jeg faktisk er lidt ærgerlig over den tid jeg har brugt på at lære funktionen at kende..

Jeg er ikke bogholder - jeg er strateg og skal lave og bruge overblik. Jeg skal lave forecast som løbende holdes op mod reele tal. Jeg skal let kunne tilføje ekstra linjer med underliggende tal til budgettet og jeg skal have gode grafer der smider virkeligheden op i hovedet på mig hver dag..

Det KAN e-conomic ikke.. Budgetfunktionen er en bogholderfunktion hvor man i øvrigt liiiiige skal huske at indtaste omsætningen med et minus foran.. !! For mig er det sgu bagvendt.. og selv om jeg ved at det er debet/kredit er det baaaare ikke fikst...

Drop alle hovedpinerne og kig i retning af Budget123 (<a class="postlink" href="http://www.budget123.dk">http://www.budget123.dk</a>) !!!

Jeg har på under en time lavet et bedre budget end det jeg har brugt mange timer på i e-conomic.. !! og jeg har lavet flere Forecast på projekters indflydelse på mit budget for året.. TAK TAK TAK fordi der er mennesker i denne verden der laver GODT software

E-conomic er super til afgrænset at lave bogholderi, men jeg syntes faktisk de bør FJERNE budgetfunktionen og indrømme at den ikke bliver til noget.. Og lav så et strategisk samarbejde med gutterne i budget123...

Budget 123 er på under 5 min koblet sammen med din e-conomic og de få kroner det koster i abonnement om måneden har jeg tjent hjem i sparet tid OG i markant bedre beslutningsdata..

Lad VÆRE med at forsøge at bruge budgetfunktionen i e-conomic.. gå direkte på budget123
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
status opdateret af

4 Svar

Hej Alf,

Tak for dit indslag. Det man må huske er at ikke alle folks behov er ens - og du falder udenfor vores budget del    Har du skrevet en mail, ringet herind eller set en video i e-conomic, ville vi helt sikkert kunne have afstemt dine forventninger.

Vores budgetdel, er en meget forsimplet version, og det kan kun bruges til afvigelser. (det er måske lidt unfair at lave en direkte sammenligning til et produkt, som lever af sådanne løsninger - også tager sig betalt for det?)

Jeg forstå dog din kritik, og giver dig 100 % ret.

Jeg har valgt at rykke dit indlæg til bedøm inte..., da det virker mere som dette.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
Jamen jeg har så sandelig både set video og talt med jer...

Jeg må sige at dette forum effektivt rydder op i potentiel kritik af jeres moduler...
Måske er det derfor jeg ikke fandt kritik/overvejelser om at bruge jeres budget modul hvor jeg tidligere havde denne tråd. I den tråd kunne jeg kun læse at alle disse funktioner som mange søger var omdiskuteret...

Naturligvis tager budget123 sig betalt for deres produkt, men der er også milevidt i forskel.
Jeg må indrømme at jeg slet ikke havde kastet mig over overvejelser om budget-import fra excel osv.. hvis i tydeligt havde givet udtryk for det du skriver at det er simplificeret.

Well, jeg håber at jeg kan skrive en tråd om kig på budget123 i Forslag til.. uden det flyttes igen..
F
Spørgsmål af (190 points)
Hej igen,

Du skal være velkommen til at skrive i forslag til forbedringer om hvordan vi kan ændre vores budget modul, til at blive bedre. Hertil vil jeg da selv sige at nogle funktioner kunne være:
- Mulighed for at kopiere budgettal fra sidste år og ligge 5% til i næste år (uden at skulle smide det over i Excel)
- Nemmere måde for at indtaste tal.
- Bedre muligheder for beregninger mv.

Jeg tog dog den beslutning, at jeg synes det blev lidt for meget et salgs indlæg , og lidt for meget om Budget123. Budget123 levere helt sikkert en god løsning, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Det er absolut ikke oprydning vi går efter. Grunden til forummet er jo netop at der er fuldt gennemsigtighed for alle parter.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)

Jeg ved denne post er lidt gammel, men nu er der kommet en gratis budget applikation som også kan integrere med e-conomic. Vi har ønsket noget mere i forhold til budgettering, derfor har vi udviklet  et gratis state-of-the-art cloud baseret Budgetteringsværktøj som sikre overensstemmelse mellem driftsbudget, balancebudget og likviditetsbudget. Hvis du tilkøber vores Dashboard/Rapporteringsmodul er der desuden integration til e-conomic med realiserede posteringer.

Jeg vil tro at vores Business Monitor vil afhjælpe dine udfordringer samt give dig en lang række andre spændende rapporteringsmuligheder til en meget lavere pris en budget123. Så du får mere for mindre.

Du kan se mere på www.businessmonitor.dk

 

Spørgsmål af (240 points)