forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Manglende fejlmelding ved ukorrekt mailadresse for kunde

0
Vi mangler at få en fejlmeddelelse, hvis vi har indtastet en ukorrekt mailadresse for en kunde

Vi har nu flere gange konstateret, at vi overhovedet ikke hører nogen form for tilbagemelding, hvis vi har tastet en ukorrekt mailadresse for en kunde. Og vi konstaterer kun at kundemailadressen er ukorrekt, hvis vi mailer til kunden fra vor egen firmamailadresse. Den manglende fejlmeddelelse medfører, at kunden ikke modtager fakturaer, kontoudtog, ordrebekræftelser mv. mailet via vor anvendelse af Economic.

Mvh

Håkon Rohde, UPDATECPH.DK
spurgt 21 Dec, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Håkon Rohde (140 points)

1 Svar

Hej Håkon,

 

Tak for dit indlæg omkring udgående post. 

Det er super træls, når posten ikke kommer frem og jeg kan sagtens følge dig i, at det ville være bedst, hvis du blev gjort opmærksom på, hvis det er tilfældet. Det er noget vi fortsat arbejder på at implementere i vores program. 

 

For nærværende findes der en statusside inde i programmet, hvor du selv kan tjekke op på, om posten er nået frem, trods sne og slud. Jeg har en guide i vores online hjælpeleksikon "e-copedia" her, som gennemgår hvordan du ser netop dette. 

 

Skulle du have flere, uddybende eller opfølgende spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive her igen eller kontakte supporten på info@e-conomic.dk :) 

 

Glædelig jul fra e-conomic familien,

 


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Dec, 2015 Spørgsmål af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”