Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring af Kalender, Projektstyring.

+1
Hej.

Jeg kunne godt tænke mig at man kunne ændre den kalender som er under tidsregistrering i projektmodulet.

Vores ansatte registrer deres timer igennem en app, og det køre vi løn efter. Så hvis vores løn perioder er fra D. 20 - D.20. Så kunne det være en stor hjælp man kunne gå ind og hente en "månedsseddel" som passer med vores lønperiode. Eller evt. vælge de dage/uger som man vil have med på sin timeseddel.

Ved ikke om der er andre som oplever eller har samme problem.

Mvh.

Jonas Ditlevsen
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Jonas

Mange tak for dit indlæg og for dit forslagsmiley
Jeg kan godt se, at det vil gøre det nemmere i forhold til indberetningen af løn går kalenderen fra den 20. til den 20.

Når det er sagt, så har vi haft det oppe at vende med udviklingsteamet herinde og vi vil desværre ikke gå ind og lave en implementering af dette. Årsagen til dette er at vi går ind og kigger på hvor stor efterspørgslen er efter netop dette i forhold til de andre forslag vi modtager og anden vedligeholdelse foretager i systemet. Vi har ikke modtaget mange ønsker omkring dette og går vi ind og laver en sådan ændring, skal vi også kigge på om det kan gå ind og ødelægge eventuelle arbejdsgange for andre kunder.

Selvom det ikke var det svar du havde håbet på, skal du vide vi er rigtig glade for, at du skrive forslag til os.smiley
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)