Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Æ, ø og å

0
Hej

Jeg har problemer med at importere filer korrekt. Hver gang jeg skal importere filer så får jeg ikke æ, ø og å korrekt med selvom de står fint i mine filer.

Håber på et fornuftigt svar da support ikke har kunnet hjælpe.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej med dig

Mange tak for dit indlægsmiley
Der har tidligere været indlæg omkring dette og det skyldes den formatering af excel filen der sker, når du henter den ud.

Jeg har fundet dette tidligere indlæg hvor du kan læse, hvad du skal gøre for at få æ, ø & å vist korrekt.

Håber at ovenstående hjælper og har du spørgsmål er du altid velkommen til, at skrive igensmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla
Det er ikke min udlæsning den er galt med. Det kan jeg se når jeg går bag om i filen og ser og det oplæg du refererer til er vedr. MAC som jeg ikke anvender.
Så desværre giver det ikke mig løsning på mit problem.

mvh
Hej igen

Jeg vil rigtig gerne høre, hvor du udlæser din fil fra?
Selvom den artikel jeg henviste til er i forbindelse med Mac, så er det blot den fremgangsmåde der er beskrevet du også vil skulle bruge her, for at få formateret filen.

Lad mig høre fra dig :)
Jeg udlæser det fra regnskabsprogrammet Billy, men som sagt når jeg går bag om filen i notepad kan jeg se de står fint med æ, ø og å.

mvh
Det vil den også gøre, når du har den i Notepad.
Lige nedenunder, inden du trykker gem, angiver du i kodning feltet den, som hedder "unicode" og gemmer. Det er så denne fil du indlæser i e-conomic da den vil indlæses på samme måde, som en csv. fil.

Håber at det giver mening og hvis det fortsat driller, så må du meget gerne sende mig en mail til info@e-conomic.dk, så kan jeg sende dig en video over hvordan du gør :)