Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN fakturering via VANS

0
Hejsa

Når jeg vil lave fakturaer til MT Højgaard, så kan jeg ikke bruge E-conomic, da E-conomic's EAN åbenbart ikke omfatter "VANS" - men kun "NemHandel"...

Hvad er jeres argumentation for, at jeg ikke kan bruge jeres EAN modul til at foretage faktureringer til fx MT Højgaard...? (Jeg ved ikke, om der er flere områder, som ikke er dækket af jeres EAN modul).

 

Hilsen Jørgen
i Forslag » Andet af (710 points)
status opdateret af
Hej Jørgen

Tag lige fat i http://www.mysupply.dk/ og få den rette løsning.

Mvh
Finn
e-consultic.dk

2 Svar

Hej Jørgen

Tusind tak for dit indlæg

Den "service" vi har bygget til EAN fakturering er bygget til at integrere med NemHandel, MT Højgaard ville som udgangspunkt sagtens kunne oprette sig som modtager hos NemHandel og dermed være mulige modtagere af EAN fakturaer fra e-conomic.

Vi har ingen planer om at arbejde på at udvide modulet til at omfatte VANS postkasser for nuværende.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej igen

Vil det så sige, at den "service", som I ikke vil leverer, den vil I have, at MT Højgaard skal levere?

Jeg kender intet til deres argument, men hvad er jeres? Hvis de "sagtens" kan oprette sig der, hvad skulle så være deres argument for ikke, at gøre det? Er det et pengespørgsmål for dem (og jer), som gør "sagtens" til en udfordring, som ikke ønskes taget op?

Hilsen Jørgen
Hej Jørgen

Tak for hurtig tilbagemelding.
MT Højgaard skal ikke levere en service nej, nærmere tilmelde sig den service vi arbejder med.

Og ja, jeg er bange for at det er et pengespørgsmål, da jeg mener at du betaler et gebyr for at være tilmeldt NemHandel registeret, hvad prisen er og om den kan undgås når man allerede har betalt for VANS rækker mine kompetencer desværre ikke til at give et konkluderende svar på.

Mvh. Lauris
Hej Jørgen,

 

HubBroker har mulighed for at udveksle eksporteret(API integration) fakturaer fra e-conomic til VANS.

Tilsvarende understøtter HubBroker import(integration) til e-conomic for ordre og faktura som sendes via VANS.

//Jens Toke

kontakt@hubbroker.com
Forslag af (340 points)