Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Nu spinner vi igen !!!

0
Det kan da ikke være rigtigt på dette tidspunkt af døgnet.
i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Erik

Tak for dit indlæg

Spinneren er desværre mere aftalespecifik end baseret på det generelle load.
Fik du løst komplikationen? Eller er det fortsat problemer?

Så tager vi gerne imod et aftalenummer og ser om vi kan se hvad der skete på daværende/nuværende tidspunkt.

Ser frem til at høre nærmere

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Njain. Det er et tysk udtryk, og betyder både og.
Nu er klokken 21.05 torsdag aften, og den er gal igen. Den kører på livet løs. Det er muligt, at problemet er aftalespecifikt, men så vil jeg gerne vide, hvor problemet opstår.
I begyndelsen var spinneren lidt irriterende, så blev den enerverende, og nu er den bare tragisk. Utroligt, at et unødvendigt drama kan være så langstrakt.
Das finde ich auch!
Spinneren har, som du måske kan forestille dig, skabt mangle problemer for os, og vi har kastet alt vi har efter at afhjælpe problemerne der giver spinners. Vi er kommet et langt stykke vej, men har stadig nogle udfordringer herom.
Hvis vi skal finde den specifikke årsag i din aftale, så skal jeg have teknikerne til at kigge lidt nærmere på din aftale-

Hvis vi skal gå videre med det, vil du så ikke kontakte os pr. mail med aftaleoplysninger, arbejdsgang mv.