Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning - tekstfelt

0
Hej

Det ville være optimalt at man kunne komme til at tilføje div. info i "tekst" feltet hvis man har "glippet" dette i bogføring. Kunne evt. være leverandørnavn, anden dato for bogføring, vent på kreditnota mv.
i Forslag » Andet af (180 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej lj-vvs.dk

Mange tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg tror det er vigtigt at bevare grænserne her, med grænser refererer jeg naturligvis til at bankafstemningen forholder sig til endeligt registreret eller importeret data.

Disse datainput er der fuld mulighed for at brugerdefinere - inden de rammer bankafstemningen, så hvis vi ønsker at tilføje eller ændre tekst på data der findes i bankafstemningen, så må vi et skridt tilbage, hvad end det er at ompostere en postering eller ændre en tekst fra bankens kontoudtog.

Så er jeg af den overbevisning at bankafstemningen er til for at afstemme eksisterende data og ikke manipulere det. På baggrund af den opfattelse vil jeg derfor som udgangspunkt afvise dette.
Skulle efterspørgslen vise sig større end antaget eller andre faktorer der kan påvirke dette, så vil vi naturligvis være villige til at genoverveje dette.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)