Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Budget ud fra abonnement

0
Hej

 

"Som jeg forstår det, så vil du gerne ind og forecaste/budgettere på salg ude i fremtiden - det vil man ikke kunne."

Jeg kan se i har svaret i 2012, men er det stadig gældende? Vi kunne bruge, at kunne se hvad vi allerede har tegnet abonnementer for i det kommende år. Gerne fordelt for hver måned.

Hilsen Hanne
relateret til et svar til: Budget og abonnementer
i Spørgsmål » Andet af (260 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hanne

Tak for din henvendelse og dit spørgsmål.

Svaret er som sådan stadig gældende fra 2012. Du får først mulighed for at aflæse abonnementernes effekt på regnskabet når de bliver bogført og som jeg forstår en budgetterings fase, så vil man ikke være interesseret i at bogføre fakturaer fra tilhørende abonnementer ud i fremtiden.

Så hvis jeg har forstået det ret, så er det desværre stadig ikke en mulighed.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)