Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Batch rabat-givning

0
Hejsa

Jeg sidder ofte med et tilbud til en kunde - og skal til at forhandle...

Typisk starter jeg en handel med, at oprette oversigten over de ting kunden og jeg er enige om, og sender det til godkendelse - og først senere i processen går vi igang med at... "forhandle"...!

Det ville derfor være en rigtig god idé hvis jeg så efterfølgende kunne markere flere produkter af gangen, og give dem en fælles rabat. Det ville faktisk spare en del tid.

Er dette en mulighed?
i Forslag » Andet af (560 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lars

Mange tak for dit indlæg og dit spørgsmål/forslag.

For nuværende har vi desværre ikke mulighed for at give en batch rabat på et tilbud, det vil være den manuelle vej med tilføjelse af rabatprocent på de respektive tilbudslinjer der er vejen frem.

Måske jeg kan spare dig noget tid vil at fortælle at når du står på én tilbudslinje og er igang med at redigere den, så kan du springe til linjen over eller linjen under med henholdsvis Ctrl+Pil op, eller Ctrl+Pil ned.

Alternativet er at sætte en fast rabatsats på produktet og så manuelt fjerne denne hvis den ikke skal eksistere.

Jeg ser ikke at vi på nuværende tidspunkt vil kaste os over batch rabat, så lad mig gerne vide om ovenstående muligheder kan hjælpe dig med at gøre din arbejdsgang en anelse mere hensigtsmæssig.

Ser frem til at høre nærmere

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)