Informizely customer feedback surveys

Nu er det efterhånden "træls" med de mange nedbrud

0
Kære ansvarshavende ledelse i e-conomic.

Jeg har efterhånden benyttet e-conomic i  8 år. Det har været en fornøjelse, idet I har tilbudt et driftssikker produkt til en fornuftig pris. Som person er jeg ikke typen, der brokker mig; men jeg må ærlig tilstå, at Jeres mange nedbrud er ved at være et uacceptabel faktum.

Sidste år tillod I at gennemføre -procentvis store- prisstigninger. Er det ikke meningen, at I skulle benytte disse prisstigninger til fortsat, at skabe et stabilprodukt - der ikke "går ned" eller "arbejder langsomt " forholdsvis tit?

Er der udarbejdet en handlingsplan for, at forbedre driftsikkerheden på e-conomic - eller skal man som kunde ikke forvente, at driftsikkerheden bliver bedre?

Med venlig hilsen

Kjeld Hedegård Nielsen
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej Kjeld,

Tak for dit indlæg og tak fordi du har været med så længe.

Undskyld for i morges. Handlingsplanen er lavet: http://blog.e-conomic.dk/status-plan-for-stabilitet-godt-pa-vej/ , vi vil nu selvsagt med dagens aktivitet lave en opfølgning på planen. Som du, som kunde, er tilgængelighed jo alt overskyggende og vi har stort fokus herpå.

Programmet er nu igen tilgængeligt og vi vil informere på vores http://blog.e-conomic.dk/ når vi kan sige lidt mere end her.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
..... ja, og der skriver I selv at I har oprustet til kommende momsafregning. Så vil jeg helst ikke vide hvordan det ser ud, der hvor I ikke er rustet. Det er muligt I synes I redegør for status-på-stabilitet, men virkeligheden er bare en anden.

Hilsen
Helle
Hej Helle,

Jeg tillader mig at kopiere mit svar til dig fra det andet indlæg:

Tak for dit indlæg også.

Jeg er helt med på, at der er forskel på indsats og resultater. Og hvis resultatet er Nede-Tid så er det ikke godkendt. Det gælder også for os selv.

Mvh
Steffen Ekelund