Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykkermail

0
Hej Economic,

Forslag til oprettelse af rykker mailadresse på kunde.

 

MVH Carsten
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Carsten

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.

Som udgangspunkt vil vi altid anbefale at der på kunden angives en faktura mail adresse. I langt de fleste tilfælde vil denne adresse være den samme, hvorfor det ikke ville give mening med en specifik mailadresse til rykkere.

Har du nogle tilfælde hvor du har brug for at sende til en anden mailadresse end den angivne vil løsningen bestå i at erstatte den angivne mailadresse indtil rykkerproceduren er kørt, hvorefter du kan stille adressen tilbage efter behov.

Med den nuværende løsning, efterspørgsel og umiddelbart antaget behov er dette ikke noget vi vil bruge ressourcer på i denne omgang.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)