forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Oversigt over 'Varer' skal forbedres!

0

Hej e-conomic, 

Jeg prøver at tilknytte en Vare/Ydelse til et Abonnement. Når jeg gør dette, så får jeg et vindue frem, hvor jeg skal vælge den ønskede vare. Vores udfordring er dog, at vi har flere varer med samme navn og salgspris, men med varierende kostpriser. Det betyder, at jeg umuligt kan vælge den korrekte vare, når jeg prøver at tilknytte en vare til mit abonnement. Det er ikke en mulighed for mig at omdøbe varens navn, da det vil give et ikke-retvisende billede på kundens faktura.

Kan I ikke gøre det mere fleksibelt at justere på visningen i dette vindue? Så der f.eks. også bliver vist kostpriser, beskrivelse, etc.

På forhånd tak.

 

spurgt 25 Nov, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af MapsPeople (330 points)
status opdateret 18 Dec, 2015 af Lauris Sørensen

4 Svar

 
Bedste svar
Hej MapsPeople

Tusind tak for din henvendelse og dit forslag.
Jeg kan sagtens se at vores tilknytning af varer/ydelser ikke bidrager med meget information i det specifikke workflow.

Det kræver en vis indsigt i det eksisterende varekartotek for at kunnet tilvælge de korrekte produkter. Jeg vil derfor tage dette med til videre overvejelse og drøftelse på vores prioriteringsmøde.

Du hører nærmere når der er konkret nyt til ovenstående.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 26 Nov, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
valgt som bedste svar 26 Nov, 2015 af MapsPeople
Hej Lauris,

Mange tak for dit svar. Jeg er glad for, at I vil evaluere min henvendelse. I det hele taget vil jeg sige, at abonnementsløsninger vinder mere og mere frem, så min bøn er, at I generelt vil give hele abonnementsmodulet et løft. For et softwarefirma som vores, har vi helt gjort os fri af timesalgs-lænkerne og konsulentydelser. Vi har en meget kompleks produktporteføjle, som kan variere meget i den enkelte kundes tilfælde, men fællesnævneren er, at det er abonnementsbaseret.

Vi er netop skiftet til e-conomic og mit første indtryk af e-conomic er bestemt positivt. Dog ønsker jeg, at abonnementsmodulet kan mere end blot håndtere meget basale abonnementsløsninger (som f.eks. avisabonnementer, fitness-medlemskaber m.v. der ikke stiller de store krav til funktionalitet). Jeg tror på, at I kunne vinde yderligere markedsandele ved at udvikle jeres abonnementsmodul, således kunder som os, kan tweake lidt mere på de elementer der indgår i et abonnement.

Keep up the good work!

Med venlig hilsen,
Søren Knorr Søndergaard
Business Developer hos MapsPeople A/S
besvaret 26 Nov, 2015 Forslag af MapsPeople (330 points)
Hej,

Hvornår får man at vide, om ens forslag, der er til "overvejelse", bliver til noget?

Mvh Søren
besvaret 17 Dec, 2015 Forslag af MapsPeople (330 points)
Hej Søren

Så er der lidt nyt på fronten, jeg så godt at du skrev en kommentar, faktisk ligesom vi sad i vores prioriteringsmøde.
Det vi snakkede om var at denne vare pop-up er fuldstændig ligesom den vi viser, når der oprettes linjer i tilbud/ordre/faktura. Så der vil du potentielt stå med samme udfordring.

Ydermere er det et meget edge-case tilfælde med ens varenavne ihvertfald uden tilføjelsen af varenumre der kan hjælpe med at identificere de specifikke produkter.
Hos andre kunder der kunne have lignende problemer vil der som tommelfingerregel altid være et varenummer der så kan identificeres istedet for varenavnet.

Så måske det var en mulighed at nummerere disse varer ud fra deres kostpris, således at det fremgik af denne pop-up hvilke varer der var den aktuelle på dette abonnement.

Som du måske allerede kan aflæse, så snakker jeg muligheder og alternativer, da vi blev enige om at vi ikke vil arbejde videre med dit forslag om at ændre denne pop-up.
Dels på baggrund af ovenstående muligheder og argumenter, samt en mangel på efterspørgsel vurderet igennem henvendelser herpå.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 18 Dec, 2015 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”