Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afgifter

0
Kan man ikke lave et afgift system som minder en smule om momsen, så det ikke kommer på en ekstra linje på fakturaen, men så som oplysning for neden på fakturaen så kunden kan se hvor meget af beløbet som går til afgifter, men på varelinjen står prisen inkl. afgifter.

Og så lave en rapport som minder lidt om moms rapporten, da den også skal angives til Skat.

Der må være andre is eller chokolade fabrikanter end os, som mangler denne funktion.

MVH Ninna Petersen

Hansens Is
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Ninna

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Der er mange forskellige brancher der har brug for at påføre afgifter på deres varer/fakturaer, hvorfor vi har valgt at løse dette ved anvendelsen af vores Dimensions modul.

Med Dimension kan du ved anvendelsen af Miljø/Emballageafgift håndtere din afgift, om end det ikke nødvendigvis er disse afgifter du er underlagt. 
Dette vil også tillade dig at bruge disse dynamiske felter på fakturaen 
[TotalMiljoeAfgift]
[TotalEmballageAfgift]

Til at angive hvor stor en del af fakturaen der består af afgifter.

Lad mig høre om du kan se ovenstående fungere i din arbejdsgang.
Ser frem til at høre nærmere


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)